SON DAKİKA
Hava Durumu

Fıtık tarihe karışıyor

 Bursa’da 8 yıldır boyun ağrıları, baş dönmesi ve kollarında uyuşma olan mühendis, manipülasyon (elle tedavi) tedavisi sayesinde sağlığ

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa’da 8 yıldır boyun ağrıları, baş dönmesi ve kollarında uyuşma olan mühendis, manipülasyon (elle tedavi) tedavisi sayesinde sağlığına kavuştu.


Milyonlarca insanın hayatını karartan bel ve boyun fıtıkları artık ameliyatsız tedavi ediliyor. Ameliyat masasına yatmadan yüzlerce hastayı fıtıktan kurtaran Maniplasyon ve Fizik Tedavi Uzmanı Ali Şahabettinoğlu, Mühendis Ali Kemal Eyüpoğlu'nun 8 senelik boyun fıtığı çilesini sona erdirdi.
Hayatını karartan boyun ağrılarını gidermek için defalarca fizik tedavi uzmanına giden Eyüpoğlu, internette bulduğu manipülasyon uzmanı Prof. Dr. Ali Şahabettinoğlu'na müracaat etti. Ateşli ve güzel kadınlarla Seks Numaraları arayarak sohbet edin.Kısa süre içerisinde sağlığına kavuşan Eyüpoğlu, "8 yıldır boyun ağrısı çekiyorum. Birkaç fizik uzmanına gittim ama iyi gelmedi. Bir gün internette gezinirken Ali Şahabettinoğlu'nu gördüm. Kendisine başvurdum ve kısa bir süre içerisinde sağlığıma kavuştum. Hastalığımın çok aşırı safhada olduğunu hissetmiyordum. Son dönemlerde baş dönmesi, kollarda uyuşma ve ağrı ile karşılaştım. İnsanların kendisi uzman ellere bırakması gerektiğine inanıyorum" dedi.
Manipülasyon tedavisinin boyun ve bel fıtığında çok başarılı olduğunun altını çizen Şahabettinoğlu, "Kemal Bey bize boyun fıtığı sebebiyle geldi. Bir sürü şikayetleri vardı. Şimdi şikayetleri geçti. Birkaç seans sonra şikayeti kalmayacak. Elle tedavide boyun ve bel fıtıklarında başarı oranı yüzde 98'dir ancak yüzde 2 gibi ameliyat gerekebilir. Başarı oranı oldukça yüksek bir tedavi yöntemidir" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.