SON DAKİKA
Hava Durumu

İl sağlık müdüründen 'rot balansçı'ya ayar

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hüdür, fıtık tedavisi yaptığını iddia eden rot balans

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İl sağlık müdüründen 'rot balansçı'ya ayar
Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hüdür, fıtık tedavisi yaptığını iddia eden rot balansçı hakkında yasal işlem başlatılacağını söyledi.

 Antalya Sağlık Müdürü Ünal Hülür, oto tamircisinin rot balansla fıtık tedavisi yaptığı iddialarına ilişkin, "Müdürlüğümüz tarafından yasal işlem başlatılmak üzere çalışmalar yapılmaktadır." değerlendirmesinde bulundu. Hülür, yaptığı yazılı açıklamada, ulusal ve yerel basında "Bel fıtığına rot balans ayarı" başlığıyla haber yayımlandığını belirterek Antalya'da oto tamircisi İbrahim Tetik'in bel ve sırt ağrısı olan insanlara kendi yaptığı bir düzenekte tedavi uyguladığı haberi üzerine iş yerinde olağanüstü denetim yapıldığını aktardı.


"Müdürlüğümüz tarafından yasal işlem başlatılmak üzere çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımız böyle yanlış ve bilinçsiz uygulamalara itimat etmemeliler." ifadelerini kullanan Hülür, bu uygulamaların geriye dönüşü olmayan ciddi hasarlara yol açabileceğini vurguladı. Hülür, tedavi planı ve uygulamasının alanında eğitim almış kişilerce yapılması gerektiğini kaydetti. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.