SON DAKİKA
Hava Durumu

Medicabil'den Karadeniz'e sağlık desteği

Özel Medicabil Hastanesi ve Sinop Üniversitesi arasında “Akademik ve Bilimsel İşbirliği Protokolü” imza töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2018 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Medicabil'den Karadeniz'e sağlık desteği
Özel Medicabil Hastanesi ve Sinop Üniversitesi arasında “Akademik ve Bilimsel İşbirliği Protokolü” imza töreni düzenlendi.
Düzenlenen imza törenine Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Özel Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Dr. Cemal Turhan, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin Erdem, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rıza Bayrak katıldı.
5 yıl süreyle geçerli
5 yıl süreyle geçerli olacak işbirliği protokolünde Özel Medicabil Hastanesi tarafından sağlıkla ilgili eğitim gören öğrencilere staj ve iş imkanı sağlaması, öğretim üyelerinin kongre katılımlarına destek için yurt dışı veya yurt içi burs imkanı sağlanması, ihtiyaç duyulan bazı medikal malzemelerin Sinop Üniversitesi’ne hibe edilmesi gibi maddeler yer alıyor. Ayrıca imzalanan bu protokolle, Sinop Üniversitesi personeli, öğrencileri ile Özel Medicabil Hastanesi personelinin ortak çalışma alanlarında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmaları, birbirlerinin deneyimlerinden faydalanmaları için gerekli ortam sağlanarak, ortak projeler üzerinde çalışmaları teşvik edilecek. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.