SON DAKİKA
Hava Durumu

Medical Park sağlık hizmeti ihracatında büyümeye devam ediyor

Medical Park, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması Araştır

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2018 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Medical Park sağlık hizmeti ihracatında büyümeye devam ediyor
Medical Park, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması Araştırması’nda Sağlık Hizmetleri kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.
Türkiye, sunduğu avantajlara ek olarak uzman hekimleri ve başarılı sonuçları ile her geçen gün küresel sağlık turizminden daha büyük pay alıyor. Sağlık sektörünün lider kuruluşlarından Medical Park da her yıl artırdığı hasta sayısı ile Türkiye’nin hedeflerine katkı sağlamak üzere çalışıyor. Medical Park’ın bu katkıları Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) hazırladığı Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması Araştırması’nın Sağlık Hizmetleri kategorisinde önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ödüle layık görüldü. Türkiye’nin en büyük 500 hizmet ihracatçısının ödüllendirildiği törende Medical Park’ın ikincilik ödülünü MLP Care Uluslararası Hasta Merkezi Direktörü Murat Ercan aldı.
50 BİNDEN FAZLA YABANCI HASTA AĞIRLADI
Uluslararası hastalarını Türkiye genelindeki şubelerinde ağırlayan Medical Park, 2017 yılında Hollanda’dan Cibuti’ye, Almanya’dan Gürcistan’a, Bulgaristan’dan Cezayir’e dünyanın farklı noktalarından gelen 50 binden fazla kişiye sağlık hizmeti sundu. Grup, yabancı hastalara sunulan hizmetler karşılığında yaklaşık 55,5 milyon USD döviz girdisi sağladı. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.