SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'nın sağlık turizmi Kazakistan'da tanıtıldı

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyince (THTDC) Kazakistan'ın Almata ve Astana kentlerinde düzenlenen sağlık turizmini tanıtım etkinlik

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya'nın sağlık turizmi Kazakistan'da tanıtıldı
Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyince (THTDC) Kazakistan'ın Almata ve Astana kentlerinde düzenlenen sağlık turizmini tanıtım etkinliklerinde, Mudanya Turizm ve Otelciler Birliği (MUTOB) de stant açtı.

MUTOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, THTDC Başkanı Emin Çakmak ve Kazakistan Network Ofisi iş birliğinde düzenlenen etkinliğe, Türkiye'nin Almata Başkonsolosu Suphi Atan, Ticari Ataşe Derviş Ender Öztürk, Turizm Ataşesi Nilgün Kılıçarslan ile MUTOB Başkanı Akın Esgin, Başkan Yardımcısı Esman Necdet Şen ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Esen katıldı. Mudanya'nın turizmdeki hedeflerine yön verecek çalışmalarını devam ettiklerini belirten Esgin, "Dernek olarak ilk kez uluslararası bir fuara katıldık. Mudanya'yı en iyi şekilde temsil etme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Orta Asya'nın en büyük sağlık fuarı olan Kazakistan'ın finans merkezi Almata'da kapılarını açan fuarda, ilçemizdeki otelciler ve turizm kuruluşları olarak yer aldık. Açtığımız stantta Mudanya'ya özgü doğa turlarının yanı sıra temalı turların da tanıtımını gerçekleştirdik" ifadesini kullandı.

Esen ise seçimlerde hedefin turizm olduğunu ve buna ilçedeki turizm faktörünü en iyi şekilde kullanarak Mudanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmanın büyük etken olacağının bilincinde olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Mudanya ilçemizin temiz ve iyot dolu havasının ne denli önemli olduğunu ortaya çıkarmak amacıyla çalışma yapılması, ilçemizin tarihi değerleri o kadar fazla ki bunları da ön plana çıkarmak için ne gerekiyorsa yapmamız gerekir. Mudanya Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. Kazakistan'da düzenlenen 'Sağlık ve Turizm Fuarı'nda bunları anlatarak ilçemizi her yönüyle tanıttık. Belediye olarak bundan sonraki süreçte çalışmalarımızı yoğun olarak sürdüreceğiz. İlçemizin tarihi değerlerini dünyaya tanıtmak ve turizmle kalkınmak en büyük hedefimiz olacaktır."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.