SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlık-Sen yetkisini korudu

Memur sendikacılığında yetkili sendikaların tespit edildiği mayıs ayı sayımlarında sağlık iş kolunda Sağlık-Sen Türkiye’de yetkili sen

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2014 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sağlık-Sen yetkisini korudu
Memur sendikacılığında yetkili sendikaların tespit edildiği mayıs ayı sayımlarında sağlık iş kolunda Sağlık-Sen Türkiye’de yetkili sendika olma unvanını korurken, Sağlık-Sen Bursa Şubesi de tutulan üye sayısını 7 bine yükseltti.

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Bursa’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olma özelliğini korudu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül, 2008 yılından bu yana Bursa’da yetkili sendika olan Sağlık-Sen’in, üyelerinin verdiği emaneti hakkıyla temsil ettiğini söyledi. Yünkül, “Uludağ Üniversitesi artık Sağlık-Sen’in yetkili olduğu bir kurum. Artık üniversitemizde çalışanlarımızın yanında olarak sağlık hizmetlerinin insanımıza memnuniyet verecek bir sistemde çalışmaları için gayret sarf edeceğiz. Hastane çalışanlarının da teveccühü ile Uludağ Üniversitesinde yetkili sendika olduk. Sağlık-Sen olarak daima sağlık çalışanlarının yanında olan, onların problemleriyle ilgilenen, sorunların çözümü konusunda da Sağlık-Sen düsturuyla idari makamlara saygı çerçevesinde hareket eden bir tutum içerisinde olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yünkül, her adımda çalışanların yanında yer alarak maddi ve manevi değerlerini koruduklarını, insan merkezli çalışmalarının sendikal anlayışta milat oluşturduğunun altını çizdi. Yünkül, “Bizler sendikacılığa gönül verdik, bütün sağlık çalışanları ile tek vücut olduk, bu samimiyetimiz ve gayretimiz neticesinde sağlık çalışanları teveccühleri ile 7 yıldır Sağlık-Sen’i Bursa’da yetkili sendika yaptılar. Bu yıl da sendikamızın yetkiyi almasında emeği geçen tüm İlçe ve İş yeri
temsilcilerimize, kadın kollarımıza, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, bütün üyelerimize ve Sağlık-Sen dostlarına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte tek hedefimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu bayrağı daha yükseklere taşıyarak, tüm sağlık çalışanlarına kulak veren sağlık iş kolunda Sağlık-Sen’in farkını ortaya koymak olacaktır” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.