SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'dan sağlığa katkı

YILDIRIM BELEDİYESİ'NİN KATKILARI İLE HAYATA KAZANDIRILAN, YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BÜNYESİNDE HİZMET VERECEK YILDIRIM TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'dan sağlığa katkı
Yüksek ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Yıldırım Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

 

 

Yıldırım Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.
Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan ve Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek Bağlaraltı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 320 metrekare alana inşa edilen merkezde bir psikiyatri uzmanı, bir psikolog, bir sosyal hizmet uzmanı, iki hemşire, bir resim öğretmeni, bir el sanatları öğretmeni ve bir müzik öğretmeni hizmet verecek. Topluma en yakın kurumun mahalli idareler olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kalkınma ancak yerel dinamiklerle mümkündür. Birçok kurumumuz ile bir araya gelerek toplumuzun refah seviyesini yükseltecek bir merkezi daha Yıldırım’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece Yıldırım’a değil, Gürsu ve Kestel’e de hizmet verecek Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’miz ağır ruhi rahatsızlıkları bulunan hemşehrilerimizin yeniden topluma kazandırılmaları adına önemli rola sahip olacak” dedi.
Çocuklardan yaşlılara, kadınlardan engellilere toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik projelerle bir arada yaşama kültürünü güçlendireceklerini vurgulayan Başkan Edebali, “Fertlerin mutluluğu toplumu huzura götüren yegâne yoldur. Bunun bilincinde olarak Yıldırım’daki her vatandaşımızı mutlu etmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Hedefimiz Yıldırım’daki her vatandaşımızın mutluluğuna katkı sağlayacak projeler geliştirmek. Bu yapının ilçemize kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yıldırım Belediyesi ile birçok ortak çalışmaya imza attıklarını hatırlatan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Murta Tutanç ise, “Başkanımız her zaman, her konuda bize destek oluyor. Bu güne kadar hiçbir talebimizi geri çevirmedi. Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmemiz için sağladığı desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.