SON DAKİKA
Hava Durumu

Şaibeli hükûmet çabası!

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2021 20:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 20:26

CIA’nin düşünce kuruluşları yaptıkları modellemelerde Türkiye’yi yeniden tasarladılar. Bahse konu modelleme çok algoritmalı bir bilgisayar modellemesidir. Detaylarını merak eden internetten araştırsın. Bende bile hasbelkader elde ettiğim ucuz bir versiyonu var. O yüzden nasıl çalıştığını iyi biliyorum. 
Buna göre nihai hedef parlamenter sisteme dönüş olacak. Bunun ne anlama geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu kolay manipüle edilebilen ve uzaktan yönetilebilmeye açık bir sistem olacak. Böylelikle Paganlar Türkiye’yi avuçlarının içine alacak ve Ortadoğu’daki mutlak hâkimiyetlerine kavuşacaklar. Başta yetkisiz ve sembolik (CHP’nin tanımıdır. Daha doğrusu Kemal’in.) bir reisi cumhur olacak. Beklendiği üzere bir koalisyon hükûmeti de sözde yönetimde… Bunu biraz daha açalım; 


Muhalefetteki herhangi bir partinin tek başına iktidar olamayacağı gerçeğini idrak etmişler. O yüzden koalisyon kararı alınmış tabii ki. Hayalleri gerçek olur da seçime kazanabilirlerse mecburen Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemine tabi olacaklar. İşte kızılca kıyamet de burada kopuyor. İttifak ortaklarının her biri kendi adayının Cumhurbaşkanı olmasını talep ediyor. Bunu hak görüyorlar. O yüzden bir ortak aday bulmaları söylendi bunlara. 
Kemal’in gaza getirilmesi falan bir maskeleme hareketidir. O aday olursa Meral Akşener da adaylığa soyunacaktır, herhangi bir HDP’li de… Hapisten çıkabilse Selo’yu aday yaparlardı ama o zor görünüyor. Bu arada kendini iyice kaptırmış olan İstanbul ve Ankara şehreminleri de var. Onlar da isyana kalkabilir. Abdullah Gül’ün adaylığı güme gitmiştir. Son gelişmelerin ağırlığı one çoktan yok hükmüne getirmiştir. Hiçbir etiğe sığmayan, en basit tanımlamasıyla “siyasi ikiyüzlülük” olarak adlandırılan Ali Babacan’ın itirafı her iki ismi de yerin dibine batırmıştır. Kraliçe’nin madalyasını taşıyan zat “Benden habersiz böyle şeyler yapmış. Vay terbiyesiz!” diyerek kendini temize çıkartma gayretine girebilirse de ortak adaylık hayalinin suya düştüğü kesindir. Olursa da tarihe “Bile bile siyasi intihar” olarak geçer.


İşte bu yüzden, başka bir isim bulmaları mecburiyeti doğmuş, dikte ettirilecek isme beklerken başka işlerle iştigale başlamışlardır. Böylece düşünce kuruluşlarının  “Halkı HDP’li isimlerin yönetimde yer alabilme fikrine alıştırın.” tavsiyesi üzerine çalışmalara hız verildi. 


Bakınız, CHP milletvekili Gürsel Tekin diyor ki; “HDP’liler bakan olmaz demek Türk siyasetine yapılmış en büyük kötülüktür. Meclis’te HDP’li bir başkan vekili var. Kabinede neden bir bakan olmasın?” diyor. Her ne kadar Faik Öztrak çıkıp “HDP ittifak ortağı değil.” açıklaması yapıyorsa da Gürsel Tekin’in ayrıca söylediği “Sicili temiz, milliyetçi kesimin itiraz edemeyeceği, PKK ile bağlantısı olmayan bir HDP’li bakan olabilir.” sözleri düşüncenin ne kadar ileri gittiğini de açıkça gözler önüne seriyor.


Dikte ettirilen plana göre bütün muhalif partiler ikinci tura kalınması halinde bir araya gelecek, belki HDP ittifakta yokmuş gibi yapılacak, bu arada HDP el altından muhalif ittifakı destekleyecek, ancak seçimin kazanılması halinde bir HDP’li isme Cumhurbaşkanı yardımcılığı, bir veya birkaç HDP’li isme de bakanlık verilebilecektir.


Kafası almayanlar için bir daha söyleyelim; aşı karşıtlığı ve korona musibetinin yayılmasına yardımcı olmak dâhil ancak bununla sınırlı kalmaksızın her türlü şeytani plan sahneye konulmuştur. Buna bilerek yardım edenlere diyecek lafımız yok. Bilmeden yardım edenler; “Çok geç olmadan uyanın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.