SON DAKİKA
Hava Durumu

Siyasal İstikrara Şirk Koşmak…

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2017 21:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 21:30
Solcuların sıklıkla sayıkladığı bir slogan vardır: "Kurtuluş yok, tek başına - ya hep beraber, ya hiçbirimiz."  BM’de büyük ve küçük şeytanların aleyhine neredeyse tüm Dünya ülkelerinin birlik olması üzerine aklıma gelen ilk slogan oldu. Tabii ki tek bir oylamaya bakarak böyle bir hayal kurmak çok ta isabetli değildir. Ancak ABD- İsrail’in temsil ettiği küresel emperyalizm mi dersiniz, siyonizm mi dersiniz, tüm dünyanın kanını emen kötülük odağının yapıp ettiklerinden duyulan rahatsızlığın boyutlarına dair bir fikir çıkarmak mümkündür.

Bu oylama Büyük Şeytan ve onun yamağı Küçük Şeytan’da sembolize edilen, ‘Küresel Tanrılık’ iddiasında bulunan Şerr odağının ‘Ankebut evi’ (Örümcek ağı) olduğu bir kere daha dünyaya tescillenmiş oldu.

Benim 50 yılda yaşadıklarım ve okuduklarımdan elde ettiğim izlenimlerime, göre adına ‘Küresel Emperyalizm’ dedikleri ve sözde ‘Demokrasi Misyoneri’ olan derin yapı, tüm ülkelerin bürokrasisini, akademiasını, ordusunu, ana akım medyasını, siyasi partilerini, bankacılık sistemini, ekonomisini, sivil toplum örgütlerini, terörist örgütleri, dinsel derin yapıları… vs gizli servis örgütleri marifetiyle ele geçirmiştir.

Ele geçirdikleri yapıların egemenliklerinin sürdürülebilirliğine ‘Siyasal İstikrar’, Egemenliğin halkın temsilcileri (Milli Güçler) tarafından tehdit edilmesine de istikrarın bozulması (terörism) saymışlardır. Bundan dolayı halkın uzun süreliğine güçlü liderler ve iktidarlar seçme riskini azaltacak yönetim sistemleri dayatmışlardır. Halkın seçtiği yönetimleri ‘devlet’i ele geçirmeye kalkması durumunda bahsi geçen yapılar vasıtası ile çeşitli kategulliler çevirerek askeri ya da sivil darbelerle alaşağı etmeye çalışırlar. Türkiye’de 90 yılda 60 hükümetin kurulması ve birçok darbe ve muhtıra verilmesinin sırrı budur. Hükümetlerin ömrünün 1.5 yıl olması küresel şeytanlar için bir çeşit siyasal istikrardır.

Halkın seçtiği tüm hükümetler başlangıçta halkına hizmet etmek adına bu küresel ayılara ‘Dayı’ demekle işe başlamışlardır. Ancak süreç içinde güçlendikçe halklarının çıkarları için kendilerine biçilen alanları genişletmek için hizmet üretmeye girişmişlerdir. Bu durumu fark eden şeytanlar hükümetleri daha zayıf olanları ile değiştirmişlerdir. Çok fazla güçlenen ve ileri gidenlerini (siyasal istikrarı tehdit edenler) ise ya öldürmüşlerdir, ya da darbeyle devirmişlerdir. Bu durum tüm dünyada böyle işlemiştir. Hatta ABD ve İsrail’de bile böyle işlemiştir.

Ancak, başta Türkiye’de olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde bu ‘şeytani’ yapı, kendisine şirk koşanlara engel olmakta acze düşmektedir. ‘Küresel tanrı’ nın karizması hızla çizilmektedir. 15 yıldır çevirdikleri dolaplar, ağzında ‘La İlahe İllallah’ gibi duran ‘Dünya Beşten Büyüktür’ sözünü söyleyen reis Erdoğan’ı devirmeye yetmemiştir. O’nun Cesareti ve Riyaseti sayesine Büyük ve Küçük şeytanın tripleri havada kalmıştır. Tüm dünyayı ‘şeytanın hilesinin zayıf olduğu’ gerçeğini hatırlatmıştır. Artık Tüm dünya devletlerinin cesaretlerini toplama vaktinin geldiği, topyekün bir mücadelenin kaçınılmaz olduğu gerçeği ile yüzleştirmiştir. Halil Kantarcı’nın, “Şöyle gönül rahatlığıyla ‘Amerika kim lan!’ diyeceğimiz günler” gelmiştir.

Tabii ki bunların bir faturası ve riski olmak zorundadır. Kur’an der ki:
“Andolsun ki sizi korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneyeceğiz. Sabredenleri müjdele.”

Payitaht Abdülhamid’ dizisinde Abdülhamid Han’ın Parvus’a söylediği bir söz var:

“Bizi parayla mı korkutuyorsunuz. Bu millet kuru ekmek yer, namerde asla boyun eğmez. Bizi açlıkla mı tehdit ediyorsunuz? Aç kalıp, karnına taş bağlayan peygamberin ümmetiyiz”

İran’a Ambargo uygulamaya başladıkları dönemde ‘Humeyni’nin söylediği “Biz Ramazan’ın çocuklarıyız” sözünü de hatırlatırım.

Direnenlere müjdeler olsun.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.