SON DAKİKA
Hava Durumu

14 parti benim aldığım oyu almadı

İstanbul Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesini "14 parti benim al

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
14 parti benim aldığım oyu almadı
İstanbul Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesini "14 parti benim aldığım oyu alamadı." ifadeleriyle yorumladı.

 

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesini ziyaret eden Sarıgül, Atatürk Mahallesi İstanbul Caddesi'nde Ensan Mühendisliğin açılış törenine katıldı.

 

"14 PARTİ BİZİM ALDIĞIMIZ OYU ALAMADI"

Sarıgül, konuşmasında "Demokrasi de böyle bir olaydır. Daha çok çalışmamız, koşmamız ve planlamamız lazım. İnanın ki biraz daha fazla koşulsa çok başka bir şey olabilir. Koca İstanbul seçimini yüzde 3 oy gibi çok az bir farkla kaybettik. Bugün düşünün ki 14 parti İstanbul'da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağı bir oy aldı. Siyasi yaşam şöyle bir olaydır. Gideceksiniz, tekrar geleceksiniz. Görevde bulunduğumuz sürece ilginizi, becerinizi, yeteneklerinizi birleştirdiğiniz ve uzun süre emek verdiğiniz arkadaşları göreceksiniz. Bakalım onlar makam dostları mı, sahte dostlar mı yoksa gerçek dostlar mı? Ben gördüm ki benim dostlarım yüzde 99 çok iyi seçmişim, çok iyi karar vermişim" ifadelerini kaydetti.

Açılış törenine Sarıgül'ün yanı sıra Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aladdin Güncer ve çok sayıda CHP'li katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.