SON DAKİKA
Hava Durumu

'15 Temmuz darbesi Erdoğan'ın kararlı duruşuyla püskürtüldü'

Yazar Yusuf Kaplan, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, "15 Temmuz darbesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlı duruşu ve 'Ölmek var, dönme

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'15 Temmuz darbesi Erdoğan'ın kararlı duruşuyla püskürtüldü'
Yazar Yusuf Kaplan, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, "15 Temmuz darbesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlı duruşu ve 'Ölmek var, dönmek yok!' tavrıyla püskürtüldü." dedi.
 

 

 

 

 

Yazar Yusuf Kaplan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstererek, "15 Temmuz darbesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlı duruşu ve 'Ölmek var, dönmek yok!' tavrıyla püskürtüldü." dedi.Yazar Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminin Türkiye'ye savaş ilanı olduğu söyledi.Halka ve TBMM'ye kurşun sıkıldığını ifade eden Kaplan, "Halk 15 Temmuz gecesi, darbecilere, darbecilerin tanklarına karşı göğsünü siper etti, destan yazdı. Bir dönem kapandı." diye konuştu.


Geçmişte halkın iradesini temsil eden meşru temsilcilerin yaşadıklarına değinen Kaplan, şöyle konuştu:"Menderes idam edildi. Özal öldürüldü. Erbakan'a 28 Şubat darbesi yapıldı, sonra da rahmetli hoca, yaşarken ademe mahkum edildi ve nihayet Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki darbe yapıldı. 15 Temmuz darbesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlı duruşu ve 'Ölmek var, dönmek yok!' tavrı ile püskürtüldü. Toplumun önünü tıkayan, topluma tepeden dayatılan zorba kurumlarla örülen, dışarıdan da desteklenen duvarlar yıkıldı."




"BU BÖLGEDE TARİHİ BİZ YAZACAĞIZ"

Türkiye'nin büyük bir badire atlattığının altını çizen Kaplan, şunları kaydetti:


"Tarihi biz yapacağız bu bölgede. Bizim 6 asır barış yurdu inşa ettiğimiz bölgemizi bir asırda cehenneme çeviren Batılı emperyalistler, biz gelince defolup gidecekler. O yüzden, yarım asırdır, biz gelmeyelim diye Türkiye'yi içeriden ve dışarıdan kuşatıyorlar, bu toplumun medeniyet iddialarına yeniden sahiplenmemesi için içeriden ve dışarıdan darbe girişimleri deniyorlar. 15 Temmuz gecesi, bütün oyunların püskürtüldüğü bir milat olarak tarihe geçti. Şimdi insanlığın önünü açacak, insanlığa yeniden adalet, hakkaniyet ve kardeşlik sunacak uzun ve zorlu bir hakikat medeniyeti yolculuğuna soyunma zamanı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.