SON DAKİKA
Hava Durumu

206 kişi daha görevden uzaklaştırıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında FETÖ ile irtibatlı personele yönelik çalışma kapsamında, 206 kişi daha görevden uzaklaştırıldı. Baka

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
206 kişi daha görevden uzaklaştırıldı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında FETÖ ile irtibatlı personele yönelik çalışma kapsamında, 206 kişi daha görevden uzaklaştırıldı. Bakanlıkta görevden uzaklaştırılan personel sayısı 599'a ulaştı.
 

 

 

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı kamu personeline yönelik yürütülen çalışma kapsamında, çeşitli kademelerde 206 kişi daha görevden uzaklaştırıldı. Bakanlıkta görevden uzaklaştırılan personelin sayısı 599'a ulaştı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, FETÖ ile irtibatlı kamu personeline yönelik yürütülen çalışma kapsamında, çeşitli kademelerde 206 personelin daha görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında 19 Temmuz'da da çeşitli unvanlarda 393 personel FETÖ soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılmıştı, bugünkü gelişmeyle Bakanlıkta görevden uzaklaştırılan personelin sayısı 599'a ulaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.