SON DAKİKA
Hava Durumu

5 bakanlıkta görevden alma depremi

17 ve 25 Aralık operasyonları sonrası başlayan görevden alma depremine yenileri eklendi. 5 bakanlık bünyesinde onlarca bürokrat görevden alınd

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2014 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2014 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
17 ve 25 Aralık operasyonları sonrası başlayan görevden alma depremine yenileri eklendi. 5 bakanlık bünyesinde onlarca bürokrat görevden alındı

 

Bazı bakanlıklara ve kurumlara yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. En büyük deprem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda yaşandı. Bu bakanlık bünyesinde görevden alınan il müdürü sayısı 14'ü buldu.

 

İşte o bakanlıklar ve yapılan görevden alma ve atamalar:

 

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI: Kilis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şafak Aydın'ın ve Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul'un, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım'ın, Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruhi Çokan'ın, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör'ün, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Çitil'in, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş'ın, Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay'ın, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Karadeli'nin, Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt'un, Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yurt'un, Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi'nin, Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül, Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbaki Aydın'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması kararlaştırıldı.

 

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI: Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin Akyüz'ün, Bakanlık Müşaviri Bekir Alper Büyükarslan'ın, Bakanlık Müşaviri Nuri Demirci'nin, Bakanlık Müşaviri Atilla Ferah'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görüldü.

 

DİĞER BAKANLIKLAR

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın açık bulunan Müşavirliği'ne Elçin Şahal, atandı.

 

Dışişleri Bakanlığı'nın açık bulunan Amerika Genel Müdür Yardımcılığı'na, Tahsin Timur Söylemez'in atanması uygun görüldü.

 

Dışişleri Bakanlığı'nın açık bulunan Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine, Büyükelçi Selim Küneralp atandı.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın açık bulunan Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Orta Anadolu III. (Kızılcahamam) Bölge Müdürlüğü'ne Sedat Toraman, atandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.