SON DAKİKA
Hava Durumu

'ABD terör örgütünün elebaşını Türkiye'ye teslim etmeli'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti, okyanus ötesi tarafından bombardımana tutulmuştur. ABD, bu terör örgütünün elebaşını Türki

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'ABD terör örgütünün elebaşını Türkiye'ye teslim etmeli'
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti, okyanus ötesi tarafından bombardımana tutulmuştur. ABD, bu terör örgütünün elebaşını Türkiye'ye derhal teslim etmelidir." dedi.
 

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, "Türkiye Cumhuriyeti, okyanus ötesi tarafından bombardımana tutulmuştur. ABD, bu terör örgütünün elebaşını Türkiye'ye derhal teslim etmelidir." dedi.


Bahçeli, "İdam talebi çok sık dillendirilmektedir. AKP hazırsa biz de varız, biz de bu cezanın verilmesine sıcak bakar, gereğini de gönül huzuruyla yaparız." diye konuştu.



"SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDECEKTİR"

Postal seslerinin, tank paletlerinin gürültülerinin, demokrasinin sesini bastıramayacağını, milli tercihlere üstünlük kuramayacağını belirten Bahçeli, Türk milletinin demokraside karar kıldığını, meşruiyet dairesinde kalarak iktidar değişiminin nasıl olacağını yıllar evvel belirlediğini söyledi.


"Seçimle gelen muhakkak surette seçimle gidecektir. Milletin getirdiğini yine millet götürecektir." diyen Bahçeli, başka bir yol, başka bir seçenek olmadığını;darbe denemelerinin, darbeci heveslerin, muhtıracı odakların, cunta arayışlarının ve çabalarının ülkeye yapılacak en büyük kötülük ve karşı girişim olduğunu dile getirdi.




"MİLLETİMLE ÖVÜNÜYORUM"

Darbe teşebbüsünün, milletin azim ve sinesine çarpıp dağıldığını kaydeden MHP Genel Başkanı Bahçeli, şunları söyledi:


"Demokrasinin itibar ve iffeti kurtarılmıştır. Türkiye ipten alınmıştır. Halkımızın canı pahasına tankların üzerine çıkarak darbeyi püskürtmesi takdir ve tebriğe şayan asil bir duruştur. Milletimle övünüyorum. Darbeye karşı çıkan, demokrasiye samimiyetle bağlı herkesi, her vatan evladını kutluyor, Allah razı olsun diyorum. Medya, demokrasi imtihanından alnının akıyla çıkmıştır. İş alemi, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, siyasi partiler, yediden yetmişe tüm Türkiye darbe emellerine direnmiş, demokrasiye kol kanat germiştir. Askeri kalkışmada şehit olan vatan evlatlarına Cenabı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, büyük milletimize başsağlığı diliyorum. Halen tedavisi süren tüm kardeşlerime tez elden şifa ve deva temenni ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.