SON DAKİKA
Hava Durumu

Abdullah Gül talimatıyla 'paralel'cilere önlem!

Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen veda resepsiyonuna paralel medyanın tetikçi gazetecilerin çağrılması tepkilere neden olunca

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2014 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2014 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Abdullah Gül talimatıyla 'paralel'cilere önlem!


Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen veda resepsiyonuna paralel medyanın tetikçi gazetecilerin çağrılması tepkilere neden olunca 19 Ağustos'ta STK’lar buluşmasında Abdullah Gül’ün talimatıyla önlemler alındığı öğrenildi.









Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Çankaya Köşkünde verdiği resepsiyona paralel medyanın tetikçi gazetecilerini çağırması tepkilere neden olunca haftaya STK’lar buluşmasında Gül’ün talimatıyla önlemler alındığı öğrenildi. Alınan önlemler arasında Gülen örgütüne yakın STK’ların köşke davet edilmemesi ve davetliler listesinin yeniden hazırlanması var.

Haber10’un Çankaya kaynaklarından aldığı çok özel bilgilere göre; Milli İrade ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tehdit eden, köşk seçimlerindeki başarıyı gölgelemek için algı operasyonuna sığınan gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı resepsiyonuna Gül’ün bilgisi dışında davet edildiği öğrenildi. Başta sosyal medyada olayın patlaması üzerine, tepkilerin artmasıyla Gül’ün yakın çevresi tarafından uyarıldığı öğrenildi. Resepsiyon anında bazı AK Partililerin de Gül’ü uyarması üzerine Köşkte olağanüstü toplantı yapıldı.

 

 

ALGI USTASI DANIŞMANLARA FIRÇA!

Resepsiyon sonrası danışmanlarını bir araya toplayan Gül’ün önce davet listesini istediği ardından paralelci medyanın kim tarafından davet edildiğini sorguladığı öğrenildi. Listede Erdoğan’a yakın birçok gazetecinin olmamasını fark eden Gül’ün davetiyeleri organize eden danışmanları K.İ. ve A.S.’yi fırçaladığı “Böyle bir kritik dönemde bu adamların reklamını mı yapıyorsunuz yoksa benim yol arkadaşlarımla aramı açmaya mı gayret ediyorsunuz? Sayın Erdoğan’ı tehdit edenleri çağırıp, birçok gazeteciye sansür uygulamak ne anlama geliyor?” sorusunu yönelttiği öğrenildi.

 

 

KÖŞKTE OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER

Danışman kadrosundan bazı isimlerin yaptığı algı operasyonu sonrası ise Gül’ün STK’larla yapacağı buluşmanın davetli listesini istediği öğrenildi. Gelen listede paralel örgütünün finans ve medya ayağını oluşturan STK’ların olduğu gören Gül, yeni bir liste yapılmasını istedi. Listede paralel örgüte yakınlığıyla bilinen STK’ların köşke davet edilmemesi yönünde talimat verdi.

Kaynak: Haber10

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.