SON DAKİKA
Hava Durumu

'Afrin'de kahraman Mehmetçiklerimiz destan yazıyor'

Başbakan Yıldırım, TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Afrin'de kahraman Mehmetçiklerimiz destan yazıyor, Racu'yu da teröristlerden temizled

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Afrin'de kahraman Mehmetçiklerimiz destan yazıyor'
Başbakan Yıldırım, TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Afrin'de kahraman Mehmetçiklerimiz destan yazıyor, Racu'yu da teröristlerden temizlediler." dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Konya'da, partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Afrin'de kahraman Mehmetçiklerimiz destan yazıyor, Racu'yu da teröristlerden temizlediler." dedi.

Başbakan Yıldırım "Afrin çevrelenmiş durumda. Sınırlarımıza yakın bölgelerin tamamını terör yuvalarından temizledik. Şimdi Mehmetçik'imiz; özel harekatçılar, jandarmamız, polisimiz, güvenlik korucularımız ve ÖSO'ya ait yiğitler adım adım Afrin'e ilerliyor. Nerede bir terör tehdidi varsa o bizim için hedeftir. Bugün Afrin yarın bir başka yer. " diye konuştu.


Yıldırım, "Nerede bu ülkenin sınırlarına, bu milletin can ve mal güvenliğine, toprak bütünlüğümüze yönelik bir tehdit olursa orada oluruz, o tehdidi bertaraf ederiz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.