SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti halkı kucakladı teşkilatlar arasında birinci oldu

AK Parti Bursa İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi, ekim ayında düzenlediği 469 ziyaretle Türkiye genelindeki teşkilatlar arasında birinc

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2013 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2013 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti halkı kucakladı teşkilatlar arasında birinci oldu
AK Parti Bursa İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi, ekim ayında düzenlediği 469 ziyaretle Türkiye genelindeki teşkilatlar arasında birinci oldu. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, halkın taleplerini dinleyip çözüm üreten AK Parti’nin önümüzdeki yerel seçimlerde bir kez daha milletin teveccühüne erişeceğinden kuşku duymadığını söyledi. 

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Halkla İlişkiler Başkanlığı’nın başarısı nedeniyle, birimde görev alan teşkilat mensupları ve görevlilerini kutladı. Kuruluş tarihten bu yana halkın sesine kulak vererek yolunu çizen AK Parti’nin, iktidarı döneminde Türkiye’yi 11 yıl öncesine göre her açıdan daha güçlü ve kalkınmış duruma getirmesindeki sırrın bu kopmaz bağ ve iletişim olduğunu aktaran Yalçın, "Aziz milletimizle omuz omuza, onun yanı başında, onun sesiyle siyaset yapıyoruz. Milletimiz, ülkemizin geleceğini bize güven duyduğu için emanet ediyor. Hem merkezi iktidarda, hem de yerel yönetimlerde ürettiğimiz hizmet ve politikaların tamamında millet var, onun görmek istedikleri var. Bu nedenle bizde duran millet emanetini mukaddes bilerek ilerliyoruz. Halkımızla aramızdaki bağ ve iletişim gücümüze güç katıyor" dedi.
"MİLLETİN TEVECCÜHÜNE BİR KEZ DAHA ERİŞECEĞİZ"
AK Parti Bursa milletvekillerine, yoğun meclis gündemine rağmen İl Halkla İlişkiler Başkanlığı’nın organize ettiği faaliyetlere katılmaları dolayısıyla teşekkür eden Sedat Yalçın, "Teşkilat yapımızın en tepesinden en altında yer alan mensuplarımıza kadar, hepimiz ülkemizin aydınlık yarınları ve çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Başbakanımızın hızına erişmek mümkün değil, milletvekillerimiz de il ve ilçe teşkilatlarına büyük destek veriyor. İl ve ilçe teşkilatları şu sıralar yerel seçimler sebebiyle büyük bir heyecan yaşıyor. Aday adaylarımızın sayısı partimiz içindeki hizmet yarışının ne kadar büyük olduğunu doğruluyor. İşte bu teşkilat, ortak bir dil ve ortak duygularla hareket ederek, önümüzdeki yerel seçimlerde de milletimizin teveccühüne erişecek, bundan kuşkum yok. Parti olarak hedefimiz yine adaylarımızdan daha çok yaşadığımız şehirlerin geleceğini ve yönetim modelini halkımıza anlatacağız. Her gün olduğu gibi bu seçim sürecinde de yolumuzu halkımızın gösterdiği istikamette çizecek, daha gelişmiş, güvenli ve refah seviyesi yüksek şehirler oluşturacağız" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.