SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti'de büyük gün!    

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş bugün yapılacak yapılacak AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde, "Sayın Genel Başkanımı

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti'de büyük gün!    
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş bugün yapılacak yapılacak AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde, "Sayın Genel Başkanımızın konuşmasından sonra bir sürprizimiz olacak. Türkiye'nin içinden geçtiği bu önemli süreçte o sürprizi buradan ifade etmeyeceğim." dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde bütün dünyaya da buradan bir mesaj vereceklerini söyledi. Ataş,  “Genel Başkanımızın konuşmasından sonra tüm dünyaya vereceğimiz mesajımızı da izlemiş olacağız." dedi.
ANA SLOGAN, MİLLET BİR, HEDEF BİR"
Kongre öncesinde salonun dışında bekleyenlere Erdoğan'ın hitap edeceğine dikkati çeken Ataş, şu bilgileri paylaştı: "Kongremizin ana sloganı 'Millet Bir, Hedef Bir.' Bu sloganla kongremizi yapıyoruz. Partimizin bugüne kadar kullanmış olduğu müzikleri kullanacağız, yeni bir müziği de hep birlikte dinlemiş olacağız. Yurt içinden siyasi partilere davet gönderildi. Yurt dışından bizzat Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın davetiyle 52 devlet başkanı davet edildi. Yurt dışından birçok sivil toplum örgütü temsilcileri, basın mensupları davet edildi. Yurt içinden de birçok basın, televizyon kuruluşu bu kongremize davet edildi. Bugüne kadar bizim davet ettiğimiz yurt içi ve yurt dışı basın mensubu sayımız 600'ün üzerinde. Sendika başkanları, siyasi parti temsilcileri, Ankara'da bulunan büyükelçilikler, yurt dışı temsilcilikler bunların hepsi davet edildi. Bunların bir kısmı kongremize katılacaklarıyla ilgili teyitlerini bildirdiler, henüz teyit bildirmeyenler var. Onları da ilgili birimdeki arkadaşlarımız takip ediyor."
10 BİN DAVETİYE BASILDI
"Amerika Birleşik Devletleri maslahatgüzarına da davet gitti mi?" sorusu üzerine Ataş, detaylarını bildiremeyeceğini ancak Ankara'da temsilciliği bulunan bütün büyükelçiliklere bu davetlerin Dış İlişkiler Birim Başkanlığı marifetiyle gittiğini aktardı. AK Parti Kongresi için 10 bin davetiye basıldığını, Türkiye'deki hemen hemen bütün sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına davetiye gönderdiklerine işaret eden Ataş, herhangi bir eksiklik olmaması için gayret gösterildiğinin altını çizdi. Ataş, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan il başkanları, milletvekilleri, genel başkan yardımcıları, bakanlar, meclis başkanları, belediye başkanlarına, kurucular kuruluna, MKYK üyelerine davetiye gönderildiğini açıkladı.
İYİ PARTİ KATILMAYACAK
Ataş, bir soru üzerine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılacağına yönelik bir teyidin gelmediğini kaydederek "Onu, Sayın Cumhurbaşkanımız davet etmiştir diye düşünüyoruz. Onun bizde herhangi bir teyidi yok şu anda." dedi. İYİ Parti'nin kongreye katılıp katılmayacağına yönelik soruya ise Ataş, "Katılmayacağıyla ilgili bir bilgi geldi bize. O kendi takdirleri. Biz davetimizi yapıyoruz, katılıp katılmamaları kendi takdirleri. Bir şey diyemeyiz. Gelenlere kapımız açık, 'Hoş geldiniz' deriz." cevabını verdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ekonomi başlığı altında AK Parti ve hükümete yaptığı eleştirilerin hatırlatılması üzerine Ataş, "Onların değerlendirmesini Sayın Genel Başkanımız yarın (bugün)  yapar ama onlar bu eleştiriyi yapmadan önce kendi partileri içindeki düzenlemelerine, yönetim tarzlarına baksınlar." değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.