SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Partili Dağ'dan İzmir'deki su kesintisine tepki

İZMİR’DE YAŞANAN SU KESİNTİLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPAN AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE İZMİR MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ, “İSTANBUL’UN 1990’LI YILLARIN BAŞINDA YAŞADIĞI PROBLEMLERİN BUGÜN HÂLÂ İZMİR’DE YAŞANIYOR OLMASI ÜZÜCÜDÜR” DEDİ. (İHA/İZMİR-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ak Partili Dağ'dan İzmir'deki su kesintisine tepki
İzmir’de yaşanan su kesintileri ile ilgili açıklama yapan AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “İstanbul’un 1990’lı yılların başında yaşadığı problemlerin bugün hâlâ İzmir’de yaşanıyor olması üzücüdür” dedi. 

 

 
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir’de yaşanan su kesintileri ile ilgili açıklama yaptı. Dağ, duruma sert tepki göstererek, “İzmir’de beş gün boyunca birçok mahallede su kesintisi yaşandı. Belediyenin en başarısız kurumlarından olan İZSU tarafından yapılan çalışmalar uzadıkça uzadı ve İzmirliler mağdur edildi. Önlemsiz, plansız yapılan işler, İzmir’de her geçen gün yeni yeni problem doğurmaktadır. İstanbul’un 1990’lı yılların başında yaşadığı problemlerin bugün hâlâ İzmir’de yaşanıyor olması ayrıca üzücüdür” diye konuştu.

“ÜÇ MAYMUNU OYNUYORLAR”
Vatandaşın elinde damacanalarla su kuyruklarında bekletilmesinin İzmir’e hiç yakışmadığını belirten Dağ, şunları söyledi: “Üstelik su tankerleriyle dağıtılan suların oldukça sağlıksız olduğu gözlemlenmiştir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu acaba bu görüntülerden rahatsız olup tekrar yaşanmaması için gereken önlemi almayı düşünüyor mu? Beş gün vatandaşlar susuz kaldığına göre bundan önce bir şey yapılmamış demek ki. Konuştuğu zaman mangalda kül bırakmayan CHP’liler de oluşan manzara karşısında her zamanki gibi üç maymunu oynamaya ısrar ediyor. İzmirliler hizmetin en iyisini, en kalitesini hak ediyor. İzmir’e ve İzmirlilere zerre kadar saygınız varsa bahanelere daha fazla sığınmayın. Vatandaşı hizmetin değil, hizmeti vatandaşın ayağına getirin.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.