SON DAKİKA
Hava Durumu

'Akşener torun bakmaya başlayınca İYİ Parti milletvekilleri ortada kalacak'

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Yelis, Meral Akşener torun bakmaya başlayınca İYİ Parti milletvekillerinin ortada kalacağını söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Akşener torun bakmaya başlayınca İYİ Parti milletvekilleri ortada kalacak'
AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Yelis, Meral Akşener torun bakmaya başlayınca İYİ Parti milletvekillerinin ortada kalacağını söyledi. 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Cumhurbaşkanı olamazsam evimde torun bakıp babaanne olacağım" açıklamasına değinen Yelis, "Bu açıklama Akşener'in seçilemediği takdirde partisini terk edeceği anlamına gelmektedir. O zaman kendisi ile birlikte hareket eden milletvekili arkadaşları ortada kalmış olacaktır" dedi.
Bursa'da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti'nin 2'nci Bölge 7'nci sıra adayı Ahmet Yelis ve ekibi adeta tüm gün mesai yapıyor. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağını belirten Yelis, Yıldırım ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Değirmenlikızık Mahallesi'nde halkla bir araya gelen Ahmet Yelis, Cumhur İttifakı karşısındaki ittifakın"Hangisinin seçileceği belli olmayan, seçilse dahi diğerlerinin aynı programa imza atmayacağı, aynı program etrafında ülkeyi yönetmek için ve birlik beraberliği sağlayamayacağı, hele meclis içerisinde bir kaç parçadan oluşan yapıyla ülkeyi idare etmeye kalksalar hiçbir birlikteliğin olmadığı bir yapı" olduğunu söyledi.
"İYİ Parti milletvekilleri ortada kalacak" 
Katıldığı programda Meral Akşener'i eleştiren Ahmet Yelis, "Sayın Meral Akşener diyor ki 'ben eğer Cumhurbaşkanı olamazsam evimde torunuma bakıp babaannelik yapacağım.' Bu şu anlama gelir eğer 24 Haziran'da Meral Akşener seçilemezse partisini de terk edeceği anlamına gelir. O zaman kendisi ile birlikte seçilmiş olan arkadaşlarının hem parti başkanı, önderi, lideri olmayacağı gibi ortada kalmış milletvekili konumuna düşecekler" dedi.
Saadet Partisinin mevcut ittifak içeresinde milletvekili çıkaramayacağını sözlerine ekleyen Ahmet Yelis, "Saadet Partisi yapmış olduğu çalışmalar neticesinde istediği araştırmaları yapsa da, istediği anketçilere danışsa da bu sistem içerisinde milletvekili çıkaramayacağı apaçık ortada" diye konuştu.
Yüzde 52 ile seçilmiş bir sistem ile zıtlaşmanın ülkeyi geri götüreceğini belirten Yelis, sözlerine şu şekilde devam etti:
"1980 yılı sonrası askeri darbeden sonra 1982 yılında yapılan Anayasa'ya CHP başta olmak üzere o dönemde kendi partisini kurmuş olmasa da bulunduğu parti içerisinde Meral Akşener de sürekli itiraz ediyordu. Peki o zaman neden geri döneceksiniz? Neyin özlemi içerisindesiniz? Bir bünyede bir kalp bir beynin bir de dolaşan bir kan damarının olduğunu düşünün. Türkiye de bu atar damarların ya da toplar damarların birisidir. Burada oluşturacağınız bir sıkıntı eğer kalbe vurursa kalp krizi meydana gelir. Eğer beyine vurursa beyine pıhtı atar, felç oluşur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.