SON DAKİKA
Hava Durumu

Aliyev tarihi zirve için Türkiye'de

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i Cumhurbaşkanlığı K

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aliyev tarihi zirve için Türkiye'de

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.





Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) 5'inci Toplantısı'na katılmak için Türkiye'ye geldi. Bakü-01 adlı uçakla saat 10.00'da Ankara'ya gelen Aliyev, Esenboğa Havalimanı'nda Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.


Aliyev'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önündeki caddede karşılayan süvariler, konuk Cumhurbaşkanı'na protokol kapısına kadar eşlik etti. Törende, tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerler de yer aldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana giriş kapısında karşıladı.


Karşılama törenine Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın ile Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da katıldı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.