SON DAKİKA
Hava Durumu

Arınç istifa istedi

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı.     Ankara'da 28 vatandaş

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Arınç istifa istedi
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı.
 

 

Ankara'da 28 vatandaşın ölümüne neden olan terör saldırısını lanetlediğini belirten Arınç, Twitter hesabından paylaştığı açıklamasında istihbarat ve güvenlik zaafı olduğu iddialarının ciddiye alınması gerektiğini belirtti. Arınç, "Ankara’da meydana gelen terör saldırısını nefretle lanetliyorum. Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden TSK mensuplarımıza ve diğer masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına, silahlı kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

 
"ZAAF VARSA GEREĞİ YAPILMALI"
"Terör, zaaf kollar ve zaaf kullanır. Ülkemizde ve özellikle Başkent’in en merkezi yerlerinde bir süredir yaşanan terör eylemlerinde istihbarat ve güvenlik zaafı olduğu iddiaları ciddiye alınmalı ve Sayın Başbakan’ımızın ve hükümetimizin olanca gayretlerine, hassas idarelerine rağmen görevlerinin ifasında zaaf gösteren makamlar varsa şayet, mutlaka gereği yapılmalıdır. Terör, devletin güvenlik kapısını kırıp milletin canını almaya niyet etmişken, hiçbir isim, hiçbir makam, hiçbir gerekçe ve hiçbir aidiyet insanların canından, milletimizin huzuru ve devletimizin bekasından daha üstün değildir." ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.