SON DAKİKA
Hava Durumu

'Artık bu işi çözmemiz gerekiyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fırat Kalkanı" operasyonunun saat 04.00 itibariyle başladığını belirterek, "Bu işin burada noktalanması lazım. Türkiye

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Artık bu işi çözmemiz gerekiyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fırat Kalkanı" operasyonunun saat 04.00 itibariyle başladığını belirterek, "Bu işin burada noktalanması lazım. Türkiye'ye tehdit unsuru oluşturacak olan kim olursa olsun onlara karşı bu millet vardır, var olacaktır." dedi.
 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki atama ve kura töreninde yaptığı konuşmada, Suriye'deki terör örgütlerine yönelik operasyon düzenlendiğini söyledi.Fırat Kalkanı operasyonun saat 04.00 itibariyle başladığını ifade eden Erdoğan, "Bu işin burada noktalanması lazım. Bu sabah 4:00 itibariyle süreç başladı. Türkiye'ye tehdit unsuru oluşturacak olan kim olursa olsun onlara karşı bu millet, ordusuyla polisiyle korucusuyla ve milleti ile vardır, var olacaktır." dedi.


Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:


"(Fırat Kalkanı operasyonu) Şu anda ne yazık ki Suriye'den ülkemize, Gaziantep, Kilis ve tüm bu bölgelere yapılan bu tür saldırılar artık işi bir yere kadar getirdi. Artık son, dedik ki 'bu iş burada noktalanması lazım' ve bu sabah 04.00 itibarıyla süreç başladı. Artık bu işi çözmemiz gerekiyor. Birileri meydan okuyorlar, 'Suriye Türkiye için şöyle olacak, böyle olacak.' diye. Onlara ben buradan sesleniyorum, siz ne olacağınızın hesabını yapın.Eğer teröre karşı dünya uluslararası bir mutabakat sağlamazsa tüm insanlık bundan sorumludur. Onun için de birlikte bir mücadele şart. Bizim en başından beri güçlü tarihi bağlarımızın olduğu Suriyeli kardeşlerimize samimi yardım eli uzatmak dışında hiçbir niyetimiz, faaliyetimiz olmamıştır."



"NOKTAYI KOYACAĞIZ"

Bir millet, şüphesiz ki onuruyla var, gururuyla var. Bir millet, istikbal mücadelesine, istiklal mücadelesine iman etmesiyle var. Şu anda ne yazık ki Suriye'de ülkemize yapılan saldırılar, artık dedik ki bu işi burada noktalamamız lazım. Artık bu işi çözmemiz gerekiyor. Birileri meydan okuyorlar, Suriye Türkiye için şöyle olacak, böyle olacak... Onlara ben buradan sesleniyorum: Siz, ne olacağınızın hesabını yapın. Türkiye'ye tehdit unsuru oluşturacak olan kim olursa olsun, onlara karşı bu millet ordusuyla, polisiyle, korucusuyla ve milletiyle vardır, var olacaktır.Türk ordusu, saat 4 itibariyle DAEŞ'e karşı operasyon başlatmış durumda. Suriye'den yapılan saldırılar artık son bulmalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.