SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli, Erdoğan'a aba altıntan sopa gösterdi!

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli; "Gün gelecek Başbakan adalet önüne çıkacak, ve yaptıklarının bedelini ödeyecek" dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2014 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2014 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli, Erdoğan'a aba altıntan sopa gösterdi!
Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli; "Gün gelecek Başbakan adalet önüne çıkacak, ve yaptıklarının bedelini ödeyecek" dedi. Bahçeli bununla da kalmayıp Başbakan Erdoğan'ın geçmişteki cezaevi günlerini vurgulayarak;"Pınarhisar'da ki 3-5 günlerini bile mumla arayacaktır" dedi! Devlet Bahçeli'nin bu sözleri "Köşk'e çıksada indiririz"! mi ? demek istedi sorusunu akıllara getirmedi değil!

Darbe ne kadar haksız ve ne kadar yanlışsa, sözde darbe iftiraları da o derece tehlikelidir. Birisi 89, diğeri 97 yaşında olan iki darbeci generalin cezalandırılmasıyla 12 Eylül aklanmayacaktır. Her darbe toplumsal istikrarı zedelemiş güven ve huzuru baltalamıştır. Herkes Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya'ya odaklanmış, ülkücülere eziyet edenleri kimse konuşmamaktadır.

Gün gelecek Başbakan adalet önüne çıkacak ve yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Pınarhisar'daki üç beş ayını bile mumla arayacaktır.

34 yıldır kan içtik kızılcık şerbeti içtik dedik. Belki doğru belki yanlış ama bu devlet bizim hepimizin dedik, buna da dayanacğız dedik. Şimdilerde Erdoğan bize 12 Eylül'le ilgili parmak sallamakta ve ahkam kesmektedir. Erdoğan, senki Kenan Evren'in kucağında pışpışlanan süt emen, 12 yıldır Türkiye'ye kan ağlatan bildik bir depotsun. Sen 12 Eylül'ü bırak da 28 Şubat'ın peşine düş. Bir gün gelecek 17-25 Aralık için yaptıklarınının bedelini ödeyecektir. Pınarhisar'daki günlerini bile mumla arayacaktır.

 

16 Aralık'ta başlayan Balyoz 21 Eylül'de sonuçlanmış ve onanmıştır. Bu kapsamda yüzlerce kişi ceza almıştır. Hukuku linç eden yağmur gibi ceza yağdıran savcılar tarihe kara bir leke olarak geçmişlerdir. Tanık olarak gösterilen askerlerin dinlenmemesi gibi hatalar Balyoz davasının omurgasını çökertmiştir. Türk askerini ceza evine koymuştur. Balyoz darbe planından dolayı içeride tutulan askerler özgürlüklerine kavuştular. Uyduruk delillerde sınır tanımayan savcılar şimdi nereye sığınacaklardır? Askerlerimizin kaybolan yıllarının hesabını kim geri verecektir? Hukuku takip eden savcılar şimdi ne yapacaklar? İyi ki Anayasa Mahkemesi vardır, iyi ki vicdanını satmayan hakimler vardır.

 

Erdoğan tahliyeleri hala içine sindirememiştir. Bu çerçevede Başbakan Erdoğan'ın Haliç'te yaptığı konuşması kendisi adına yüz karasıdır. Maden 12 Eylül referandumu tahliyelere neden olmuştur, bu halde Erdoğan 13 Eylül'de kendisi için yapılan anayasa değişikliği olmasaydı kendisi de cumhurbaşkanı adayı olamayacaktır. Mağdurlara gelince mi bize minnet duyun demek istemektedir. Ne saçmalamaktadır. Erdoğan başbakan olmak için ABD'ye yalvarmıştır.

 

Hukuku parayla karartmayı aklında geçiren birisinin başbakanlık koltuğunu işgal etmesi utanç kaynağıdır. Tahliye olan herkesin sevincini paylaşıyoruz. Grup sıralarımızda hep bir eksik vardı. O tarihlerde aramızda bulunamıyordu, hedef seçilmişti. Bizler hep birlikte sabrettik. Adaletin tecelli edeceğine inandık. Bu oyuna düşmedik. Biz AKP'ye rağmen doğrunun kazanacağına hep güvendik. 18 yıl ceza almış arkadaşımızın komployu kurban gittiğine inandık. Başbakan bizler bedel ödeme sıramızı savdık ama bedel ödeme sırası sana geçtiğinde adaletin karşısında ayakta uzun uzun dikileceğin günler bilesin ki çok yakındır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.