SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli: FETÖ'ye karşı mücadele sonuna kadar helaldir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı'na, Sayın Başbakan'a çağrıda bulunuyorum: FETÖ'nün en son ferdi yakalanıp adalete teslim edile

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2017 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2017 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli: FETÖ'ye karşı mücadele sonuna kadar helaldir
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı'na, Sayın Başbakan'a çağrıda bulunuyorum: FETÖ'nün en son ferdi yakalanıp adalete teslim edilesiye kadar durmak, beklemek, haramdır, bunlara karşı mücadele ise sonuna kadar helaldir." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanı'na, Sayın Başbakan'a çağrıda bulunuyorum: FETÖ'nün son mensubu, en son ferdi yakalanıp adalete teslim edilesiye kadar durmak, beklemek, gecikmek, hafife almak; 'dün yanımızdaydı, yakınımızdı, arkadaşımızdı, vefaydı, şuydu buydu' demek haramdır, bunlara karşı mücadele ise sonuna kadar helaldir." dedi.




Bahçeli'den "hükümette görev alacakları" iddialarına yanıt

MHP Genel Başkanı Bahçeli, hükümette görev alacaklarına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Yani herhangi bir bakan vermeyeceksiniz..." sorusu üzerine, "Öyle şey olur mu efendim? MHP nasıl bir partidir, başkalarının eksiğini, gediğini tamamlamak için yama kurmaya hazır bir parti midir?" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.