SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli: 'Kavga ederek bir yere varamayız'

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Etrafımızdaki kuşatma kirli, kanlı ve zalimdir. Türk milletinin özlemler

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli: 'Kavga ederek bir yere varamayız'
  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Etrafımızdaki kuşatma kirli, kanlı ve zalimdir. Türk milletinin özlemleri umursanmamaktadır. Türk milletinin hayali ve hedefleri dikkate alınmamaktadır” dedi.

 

 

 
MHP lideri Bahçeli, MHP Grup toplantısında konuştu. Ağırlaşan gündemin milletin istiklalini perdelediğini vurgulayan Bahçeli, istikrar kisvesi altında vahim bir istikrarsızlık döngüsüyle cebelleştiklerini belirterek şöyle konuştu:
“Türkiye’miz çembere alınmıştır, tuzağa çekilmiş, dara düşürülmüştür. Etrafımızdaki kuşatma kirli, kanlı ve zalimdir. Türk milletinin özlemleri umursanmamaktadır. Türk milletinin hayalleri ve hedefleri dikkate alınmamaktadır. İnsanlarımızın talep ve beklentilerini duyan yoktur. Huzur ve adalet arayışları her seferinde sonuçsuz kalmaktadır. Türkiye karanlık senaryolar, komplo teorileri, ekonomik açmazlar, sosyal sıkıntılar, hukuki tartışmalarla çok vakit kaybetmektedir.”
1 Kasım seçimlerinden sonra refah ve kalkınmanın gerçekleşemediğini kaydeden Bahçeli, “Ülkenin kaderini elinde tutan siyasi zihniyet her zamankinden fazla sorumlu ve duyarlı olmak mecburiyetindedir. Türkiye’nin pek çok meselesi vardır. Milli iradenin vermiş olduğu demokratik kredi ve imkanı çarçur etmemek muhatapları tarafından başlıca görev addedilmektedir. Çatışarak bir yere varamayız. Kavgaya tutuşarak milli gayelere ulaşamayız. Birbirimize girerek, birbirimizden intikam alarak milli toparlanmayı sağlayamayız” diye konuştu.
AK Parti Kongresine değinen Bahçeli, bin 405 oyla seçilen Binali Yıldırım’ı önemli ve tarihi bir sorumluluk beklediğinin altını çizerek şunları söyledi:
“Her şeyden önce bunu görmek, bilmek lazımdır. Yeri gelmişken, sayın Yıldırım’a ve parti organlarına seçilmiş yol arkadaşlarına başarılar diliyorum. AKP’deki yönetim değişimi tabii olarak hükümete de yansımıştır. Bizi ilgilendiren yeni kurulacak hükümetin millet yararına ve ülke menfaatlerine izleyeceği politikalardır. 64. Cumhuriyet hükümetini kuran sayın Ahmet Davutoğlu geçen pazar akşamı istifa etmiş, AKP’nin yeni Genel Başkanı sayın Binali Yıldırım da 65. Hükümeti kurmakla görevlendirilmiştir. Hükümet kurma çalışmalarının kısa süre içinde sonuçlanacağı yapılan açıklamalardan çıkardığımız ilk sonuçtur.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.