SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den 'Başkanlık referandumu' açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli yeni anayasa konusunda "Milletimize görüş sormanın, fiili çelişkiyi sona erdirmeyle ilgili müdahil olmasını istemenin

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli'den 'Başkanlık referandumu' açıklaması
MHP Genel Başkanı Bahçeli yeni anayasa konusunda "Milletimize görüş sormanın, fiili çelişkiyi sona erdirmeyle ilgili müdahil olmasını istemenin mahsurlu ve sakıncalı tarafını görmeyecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, "MHP, parlamenter sistemin revize edilip reforma tabi tutularak devamından yanadır. Ancak milletimize görüş sormanın, fiili çelişkiyi sona erdirmeyle ilgili müdahil olmasını istemenin hiçbir mahsurlu ve sakıncalı tarafını da görmeyecektir. Türk milletine güveniyorum, AKP'nin Anayasa hazırlığını TBMM'ye getirmesi, ilke ve hassasiyetlerimizi gözetmesi halinde, sağlıklı ve makul bir neticenin alınacağına inanıyorum."



"Başika, bekamızın kilit noktalarındandır"

Bahçeli, Başika'da Türk askerinin varlığı  konusunda ise  şunları söyledi:


"Başika, bekamızın kilit noktalarındandır; terk etmek, boşaltıp dönüş yapmak kabus demektir. Türkiye, meşru müdafaa hakkını kullanmak durumundadır. Irak Başbakanı İbadi ister kabul etsin isterse etmesin, büyük devlet olmanın vakar ve haysiyeti bunu gerektirmektedir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.