SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den bilindik çıkış: 1 Haziran seçimlerinde başarılı olduk

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Haziran’da yapılan seçimlerden MHP’nin başarı ile çıktığını belirterek, Başbakan Erdoğan’ın ye

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli'den bilindik çıkış: 1 Haziran seçimlerinde başarılı olduk
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Haziran’da yapılan seçimlerden MHP’nin başarı ile çıktığını belirterek, Başbakan Erdoğan’ın yeni bir muhalefete ihtiyaç olduğu yönündeki sözlerini eleştirdi.

TBMM’de partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 1 Haziran seçimlerinden başarıyla çıktığını söyledi. 2 il, 7 ilçe ve 5 beldede yapılan seçimlerden Bayburt’un Aydıntepe ilçesi, Çankırı’nın Şabanözü ilçesi ve Niğde’nin Bağlama beldesinde MHP’nin adaylarının belediye başkanlıklarını kazandığını söyleyen Devlet Bahçeli, “AK Parti’nin kamu imkanlarını ölçüsüzce kullanmasına rağmen partimiz 1 Haziran’dan da çok şükür başarıyla çıkmıştır” dedi. “Geçtiğimiz Pazar günü de görüşülmüştür ki, birçok seçim çevresinde partimiz ya ilk ya ikinci sıradadır” ifadelerini kullanan Devlet Bahçeli, 1 Haziran’da yapılan seçimlerle beraber 3 büyükşehir, 5 il, 106 ilçe, 58 belde belediyesini MHP’den aday olan belediye başkanlarının kazandığını söyledi. Bahçeli, “Mahalli idareler seçimleri bir kez daha göstermiştir ki, Türkiye’nin gelecekteki iktidarı, AK Parti yıkımını onaracak, tahribatını giderecek yegane güç MHP’dir” diye konuştu.
Başbakan Erdoğan’ın Türkiye’de muhalefet boşluğundan bahsetmesini eleştiren Bahçeli, “Yeni bir muhalefete ihtiyaç olduğunu iddia etmesi ahlaksızlığın, siyasi nezaketsizliğin olduğu kadar, telaş ve stresin de bir sonucudur. Biz başka muhalefet partilerini bilemeyiz, fakat MHP’nin varlığı bile başlı başına Başbakan’ı bunaltmakta, kabuslar görmesine neden olmaktadır” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.