SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den Erdoğan'a meydan savaşı!

9 seçim kaybetmesine rağmen öz eleştiri yapmayan Devlet Bahçeli, MHP'yi bir kenara bırakıp AK Parti'nin içişleri müdahale eden yorumlar yaptı

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli'den Erdoğan'a meydan savaşı!
9 seçim kaybetmesine rağmen öz eleştiri yapmayan Devlet Bahçeli, MHP'yi bir kenara bırakıp AK Parti'nin içişleri müdahale eden yorumlar yaptı. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı meydanlarda savaş açacaklarının işaretini de verdi. MHP Lideri, "Erdoğan nerede miting yapıyorsa MHP aynı yerde aynı gün aynı saatte miting yapacaktır" dedi. Bahçeli, "Erdoğan'a verilen her oy Öcalan'a verilmiştir" hakaretini de yaptı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin genel merkezinde gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görev süresine değinen MHP lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın istifa etmesi gerektiğini iddia etti. Erdoğan'ın AK Parti kongresinde konuşmasının suç olduğunu savunan Bahçeli, AK Parti'de kazanın kaynadığını söyledi. Bahçeli'nin "Türkiye'nin yeni muhalefete değil, kendini yenilemiş bir iktidara ihtiyaç vardır" diye konuştu.

Erdoğan'a karşı meydan savaşı

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı mitingleri sabote edeceklerini açıkladı. "AK Parti'nin mitinglerine karşı miting hazırlığında olduğu iddialarına ilişkin soruya Bahçeli, "Cumhurbaşkanı seçildikten sonra geçmişteki alışkanlığı paralelinde 82 ilde miting yapmayı düşünenin amacı netleştikten sonra MHP, Sayın Erdoğan nerede miting yapıyorsa aynı yerde, aynı gün aynı saatte miting yapacaktır" şeklinde yanıt verdi.

Erdoğan'a verilen her oya hakaret

Erdoğan'a veren seçmenin iradesine de hakaret eden Bahçeli, "Erdoğan'a verilen her oy İmralı canisinin hanesine yazılmıştır. Erdoğan'a verilen her oy terörist heykeline harç olmuştur" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.