SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den Metin Akpınar çıkışı! 'Sana zaten yazık olmuş'

Halk Tv'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik konuşmalarından dolayı gündeme gelen Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilişkin ko

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli'den Metin Akpınar çıkışı! 'Sana zaten yazık olmuş'
Halk Tv'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik konuşmalarından dolayı gündeme gelen Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilişkin konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşmalar çok hoş bir şey değildi. Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar" dedi. 
Ankara'da gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, televizyon ekranından Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'ı darbe ve ölümle tehdit eden Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilgili konuştu. Bahçeli "Halk TV'nin programlarını yakinen takip ediyorum. Uğur Dündar beyin programını yakinen takip ediyorum. Eleştiri yapmak hakkımız var diyorlar ben de kullanmak istiyorum. Uğur Dündar bey programda çok tecrübeli birikimli hale gelmiş değerli bir medya mensubudur fakat Halk TV'nin halkla olan münasebetleri sırasında davet etmiş olduğu konuşmacılar aşağılayıcı tabirler hepsine bakarsanız Halk Arenası programı oldukça sulandırılmıştır konuşma esasını kaybetmiştir kim halkı ne kadar güldürürse o kadar alkış alacağı kanaatiye iyi konuştuğunu zannetmektedir. İsterlerse bir gün burada Halk TV'nin Arena'sında neler alaya alındı alkışlar oy getirir mi bunları tartışmakta yarar var. Konuşmalar çok hoş bir şey değildi. Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar" dedi. (yeniakit.com.tr)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.