SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den muhalif kurultaya tepki

MHP Lideri Bahçeli, partide muhalif adayların düzenlediği kurultaya tepki gösterdi.       MHP Genel Başkanı Devlet Bah

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli'den muhalif kurultaya tepki
MHP Lideri Bahçeli, partide muhalif adayların düzenlediği kurultaya tepki gösterdi.
 

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

TÜRKİYE'NİN DIŞ POLİTİKASI

''Türkiye'nin dış politikasında pek çok açmazı vardır. Yıllardan beri dış politikamız maceracı bir şekilde ele alınmıştır. Değerli yalnızlıktan bile medet umulmuştur. Türkiye Ortadoğu'ya model olacaktı değişim dalgasını biz yönetecektik dünya Türkiye'yi hayranlıkla konuşacaktık. Bu yüksek gayelerin hepsi hayal ve yalan oldu. AKP hükümetleri dış politikayı eritmiştir. 3 tarafımız denizlerle 4 tarafımız düşmanlarla çevrilmiştir. Tüm komşularımızla aramız bozulmuştur.

Başbakan Yıldırım birdenbire dostları artırmaktan bahseder oldu. Başbakan Yıldırım 'Dostlarımızı çoğaltacağız' derken Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kendimizden başka dostumuz yok' demektedir. Başbakan'ın sözlerine göre AKP'nin dış politikadaki tutumu değişecektir ve bu olumludur.

RUSYA İLE UÇAK KRİZİ

24 Kasım 2015'ten bugüne geçen 7 aylık sürede Türkiye ile Rusya arasında gerilimler yaşanmıştır. Haklı olarak düşürülen Rus uçağı ilişkileri donma noktasına getirmiştir. Cumhurbaşkanı'nın Putin'e yazdığı mektup iki ülke arasındaki ilişkilerin düzelmesi için atılan olumlu bir adımdır.

AB İLE SIĞINMACI ANLAŞMASI

1 Haziran'dan itibaren vize muafiyeti olacaktı. Türkiye, Avrupa'nın sınır bekçisi olarak görülmüş hükümet de buna razı olmuştu. Avrupa Birliği istediğini almıştır verdiği sözleri çiğnemiştir.

''HDP EŞBAŞKANI ARTIK ÇOK OLMUŞTUR''

AB Parlamentosu'na asılmış YPG flamalarının altında poz veren terörün yanında sırıta sırıta saf tutan bu tavırlarıyla Türk milletine alçakça meydan okuyan HDP Eşbaşkanı artık çok olmuştur. Biz bu siyasi teröristlerin sırtlarını YPG'ye PYD'ye dayandığını biliyorduk da Kandil'in AB şubesiyle bu denli haşır neşir olduklarını delilleriyle yeni gördük. Bu ne küstahlıktır ne hayasızlıktır?''

MHP'DE KURULTAY TARTIŞMASI

MHP yerlidir, millidir. Bizi başkalarından ayıran en temel fark buralarda aranmalıdır. Biz Türk milletinin gönüllü neferleriyiz. Bu nedenle ülkücüyüz. Şunu da biliriz ki MHP imanlı ve ihlaslı kadrolarıyla hiçbir oyuna gelmez hiçbir operasyona boyun eğmez. Türkiye'nin yanında zalimlerin karşısındayız.

''KENDİLER ÇALIP KENDİLERİ OYNADILAR''

Değişim korosu 15 Mayıs'ta tarlaya doluşmuştu. Malum isimler geçtiğimiz pazar günü bir ilki gerçekleştirdiler kendileri çalıp kendileri oynadılar. Sözüm ona parti tüzüğümüzde 13 maddelik değişiklik yaptılar. Vay zavallılar vay bu kadar mı küçüldünüz bu kadar mı şuur kaybına uğradınız? 13 maddeyi hangi ara değiştirdiniz? Bu aklı size hangi satılmış hangi MHP düşmanı verdi?

''TURİST ÖMER OLSA HIZINA YETİŞEMEZDİ''

Turist Ömer olsa hızına yetişemezdi. Korsan kurultaya kim katıldı neye onay verdi belli olmadan bir baktık ki olan olmuş tüzüğün 13 maddesi değişivermiş. Ankara 13. Noter 650 delegenin salonda hazır bulunduğunu açıklamıştır. Karar yeter sayısı ile toplantı yeter sayısını karıştıran bir kaç densize bu partiyi teslim edeceğimiz mi salınmaktadır?''

 

 

 

 

 

 

 

timeturk
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.