SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den 'Rahip Brunson' çıkışı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye'nin değerini bir papaza indiren, Türkiye'ye bakışını bir papazla eşitle

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli'den 'Rahip Brunson' çıkışı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye'nin değerini bir papaza indiren, Türkiye'ye bakışını bir papazla eşitleyen bir ülkenin başkanına güven duyulmaz, itibar edilmez." ifadelerini kullandı. 
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin değerini bir papaza indiren, Türkiye'ye bakışını bir papazla eşitleyen bir ülkenin başkanına güven duyulmaz, itibar edilmez. Unutulmasın ki bizi adam yerine koymayanı biz insan bile görmeyiz, göremeyiz." ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Terör örgütleriyle ilişkisi ve iltisakı belli olan bir şahsın, casusluk suçlamasıyla tutuklanan bir misyonerin, 2 yılı bile dolmadan serbest kalması adalet ilkeleriyle nasıl izah edilecektir? Papaz Brunson kararı, ne söylenirse söylensin, nasıl tevil edilirse edilsin, milletimizi üzmüş ve yaralamıştır." şeklinde konuştu.
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gerçek varisi büyük Türk milletidir"
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gerçek varisinin büyük Türk milleti olduğunu belirten Bahçeli, "Bugünkü CHP'nin Atatürk ile yolları çoktan ayrılmıştır. Siz kim Atatürk kimdir? Sizin nereniz Atatürk'e benzemektedir? Sizin neyiniz Atatürk'ü hatırlatmaktadır? Yok öyle mirasyedilik. İş Bankası hisseleri doğruca Hazine'ye devredilmelidir." dedi. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.