SON DAKİKA
Hava Durumu

Bak şu edepsize!

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun annesi Havva Karaburun'un ameliyat olacağını sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderi ile duy

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bak şu edepsize!
AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun annesi Havva Karaburun'un ameliyat olacağını sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderi ile duyururken, gönderide sevdiklerinden ve yakınlarından dua beklediğini bildirdi. Gönderinin altına yapılan  ahlaksız yorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının ne kadar tehlikeli boyutlara ulaştığını gösterdi.
Gönderide  "Tedavisi hastanede süren Annem Havva Karaburun operasyona girecek. Tez vakitte ameliyattan çıkması ve tekrar sağlığına kavuşması için dostlarımızdan dua istiyoruz." ifadelerini kullanırken kendini bilmez birinin terbiyesizce yaptığı yorum Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının hangi boyutlara geldiği bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.
 
İŞTE O AHLAKSIZ SALDIRI 
 

 


ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI HORTLADI!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiri boyutunu aşan gönderileriyle öne çıkan için Ahmet Yücer, içinde beslediği Erdoğan düşmanlığını böylesine bir gönderide bile ortaya çıkarmaktan geri kalmadı.

 



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.