SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Albayrak: 'Bu adımları atmak zorundayız'

Berat Albayrak 99 Baraj ve HES açılışında yaptığı konuşmada santrallerin enerjide dışa bağımlılıktan kurtulmak için zorunlu olduğunu söyle

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Albayrak: 'Bu adımları atmak zorundayız'
Berat Albayrak 99 Baraj ve HES açılışında yaptığı konuşmada santrallerin enerjide dışa bağımlılıktan kurtulmak için zorunlu olduğunu söyledi.
 

 

Berat Albayrak 99 Baraj ve HES açılışında açıklamalarda bulundu. Barajların dışa bağımlılıktan kurtulmak için zorunlu olduğunu ifade eden  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak kamu-özel sektörü tarafından tamamlanan 99 baraj ve hidroelektrik santralinin toplu açılış törenini başlattı. Albayrak "Tüm santralleri yapmak durumundayız. Hem elektrik enerji ihtiyacımızı azaltmak, hem dışa bağımlılığı azaltmak, hem de kaynak çeşitliliğini artırmak için bunları yapmalıyız. Hangi engel çıkarsa çıksın ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Tabiatımıza zarar vermeden, çevreyi koruyarak bu adımları atmak, bu santralleri açmak zorundayız." diye konuştu. "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük Türkiye hayali için, milletimize, sizlere hizmet için bütün gücümüzle, bütün enerjimizle, bütün coşkumuzla durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bugün açılışı yapılan tüm bu baraj ve hidroelektrik santrallerin tekrardan hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.