SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Bozkır, yabancı medya mensuplarıyla bir araya geldi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Şentop, T

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Bozkır, yabancı medya mensuplarıyla bir araya geldi
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Şentop, Türkiye’de faaliyet gösteren yabancı medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığınca organize edilen toplantıda Türkiye’de faaliyet gösteren yabancı medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Le Meridien Otel’deki toplantıya, Bakan Bozkır’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Şentop ve yaklaşık 18 ülkeden 40’a yakın basın mensubu katıldı.
Toplantının yaklaşan genel seçimler ile ilgili olduğu öğrenilirken, Mustafa Şentop, yabancı medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelme nedenlerinin toplu mülakat olduğunu söyledi.
Şentop yaptığı açıklamada, “Türkiye 7 Haziran’da seçime giriyor. Bununla ilgili tüm siyasi partiler kampanyalarını, faaliyetlerini yürütüyorlar. Dış İlişkiler Başkanlığımız seçimlere biraz daha az kalması nedeniyle toplu bir mülakatın daha doğru olacağını söyledi ve Dış İlişkiler Başkanlığımız böyle bir organizasyonu yaptı. Buradaki görüşmemiz seçimlere ilişkin çalışmalarımız, seçimlerin işleyişi, 7 Haziran’a kadar süreç nasıl devam edecek konular üzerinde bu çerçeve içerisinde sınırlı olmak kaydıyla böyle bir görüşmeyi uygun bulduk” dedi.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı şu sıralar devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.