SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Elvan: 'Bu saldırıyı yapan insanları lanetliyorum'

Sultanahmet’te, polis merkezine yönelik canlı bomba eylemiyle ilgili konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bu tür saldırıl

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2015 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2015 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Elvan: 'Bu saldırıyı yapan insanları lanetliyorum'
Sultanahmet’te, polis merkezine yönelik canlı bomba eylemiyle ilgili konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bu tür saldırıların Türkiye'nin istikrarını bozmaya yönelik olduğunu ifade ederek “Ben bu insanları lanetliyorum, şiddetle kınıyorum” dedi.
Türkiye’nin 3. büyük asma köprüsü olan Nissibi Köprüsü’nün son tabliyesinde kaynak yapan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, daha sonra Adıyaman Valiliğini ziyaret etti. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve kurum amirleri tarafından valilik girişinde karşılanan Bakan Elvan, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Önceki akşam Sultanahmet’te polis merkezine yönelik gerçekleştirilen canlı bomba eylemiyle ilgili konuşan Bakan Elvan, bu tür saldırıların ülkemizin istikrarını bozmaya yönelik olduğunun altını çizerek “Ben bu insanları lanetliyorum, şiddetle kınıyorum" dedi.
Ülkemizin istikrarını bozmaya çalışanlar olduğunu anlatan Bakan Lütfi Elvan, şunları kaydetti: "Gerçekten ülkemizin gelişmesinden, kalkınmasından, büyümesinden, hele hele büyük mega projelerimizden rahatsız olanların girişimleri diye düşünüyorum. Bunları kim, nasıl ne şekilde yaptıysa mutlaka hesabını verecek. Milletimiz şundan emin olsun, bu milletimizin bu ülke sevdası, bu ülke aşkı ve partimize olan o güçlü desteği sürdüğü müddetçe, bu ülke büyümeye, güçlenmeye devam edecektir. Kimse ülkemizdeki huzuru, istikrarı bozamayacaktır. Ben özellikle polis kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rahmetli kardeşimize, şehit olan kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Maalesef ülkemizin gelişmesinden rahatsız olan kesimler var. Bu kesimlere karşı bizim mücadelemiz sürecek ve bu yasa dışı illegal yapılanmalar ve terör örgütleri, bunlar her zaman bir takım iç ve dış mihraklar tarafından kullanılabilen unsurlardır. Bunlara karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de mücadele devam edecektir.”
Bakan Elvan, tamamlanan Nissibi Köprüsü'nün isminin değiştirilerek ‘Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü’ yapılması yönünde vatandaşların talebini değerlendireceklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın köprünün ismi üzerine bir talebi söz konusu oldu. Özellikle köprüye Sayın Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesinin uygun olduğunu ısrarla dile getirdiler. Bu durumu Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracağız. Eğer kendileri de uygun görürlerse Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü isminin verilmesinin uygun olacağını biz de düşünüyoruz. Ama Sayın Cumhurbaşkanımızdan olur alınması gerekir diye düşünüyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.