SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Işık: 'Çok talihsiz sözler'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Üretim Reform Paketi Çalıştayı programı öncesinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. ( Binnur Ege Gürün - AA )

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Işık: 'Çok talihsiz sözler'
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Üretim Reform Paketi Çalıştayı programı öncesinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, "Çok talihsiz bir açıklama. Bir ülkede bırakın bir anamuhalefet partisinin genel başkanını, siyaset yapan herhangi bir insanın dahi söylemeyeceği çok talihsiz sözler. Ben Sayın Kılıçdaroğlu'nu kınıyorum" dedi. Bakan Işık, Üretim Reform Paketi Çalıştayı programı öncesinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun CHP Kurultayı'ndaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin açıklamalarını "çok talihsiz bir açıklama" olarak nitelendiren Işık, "Bir ülkede bırakın bir anamuhalefet partisinin genel başkanını, siyaset yapan herhangi bir insanın dahi söylemeyeceği çok talihsiz sözler. Ben Sayın Kılıçdaroğlu'nu kınıyorum. Ülkenin bir yıl önce yüzde 52 halk oyuyla doğrudan seçilmiş Cumhurbaşkanına yönelik bu ifadeleri kullanmak, aslında Türkiye'de bir diktatörlüğün olmadığı ama bazı insanların kafalarında maalesef çok büyük prangalar olduğunu gösteriyor. Çok talihsiz, üzüntü verici bir açıklama" ifadesini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.