SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Kaya, 'FETÖ ağzıyla konuşmayı bırakmalı'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 15 Temmuz darbe girişimine karşı direnen sivillere hakaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Kaya, 'FETÖ ağzıyla konuşmayı bırakmalı'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 15 Temmuz darbe girişimine karşı direnen sivillere hakaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın halktan özür dilemesi ve CHP yönetiminin de Aldan'ı cezalandırması gerektiğini söyledi. 
Bir dizi ziyaret için geldiği Adana'da AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Bakan Kaya, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın 15 Temmuz darbe girişimine direnen sivillere karşı ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğuna dikkat çekerek, “Bunu kınıyorum ancak kınamakla da kalmamak lazım. CHP yönetimi tarafından bir an önce disiplin soruşturması açılıp, gerekenin yapılması lazım. CHP'nin FETÖ ağzıyla bu şekilde devam etmesiyle milletimiz onlara seçimde çok büyük ders verecektir. 15 Temmuz gecesi milletimizle beraber meydanlardaydık. Sayın Cumhurbaşkanımız da 6 aylık torunları ve ailesiyle F-16'ların arasından Atatürk Havalimanı'na indi, milletimizin içine gitti. O gece orada tankların önünü açtırarak kontrollü şekilde kaçış yapanı gördük” dedi.
CHP'li Ömer Süha Aldan'ın milletten özür dilemesi gerektiğine vurgu yapan Bakan Kaya, “CHP yönetimi de terörle arasına mesafe koymak istiyorsa FETÖ ağzıyla konuşmayı bırakmalı ve konuşanlara gerekli cezayı vermelidir” şeklinde konuştu.
Bakan Kaya, konuşmasının ardından Hakkari'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Okur Çil'in mevlidine katılmak üzere Ceyhan ilçesine hareket etti.(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.