SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Kaya, o binbaşını ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Şırnaklı bir çocuğun ellerini ısıtmaya çalışırken görüntülenen ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Kaya, o binbaşını ziyaret etti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Şırnaklı bir çocuğun ellerini ısıtmaya çalışırken görüntülenen ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanarak, GATA'da tedavi altına alınan Binbaşı Tetik'i ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Şırnaklı bir çocuğun ellerini ısıtmaya çalışırken görüntülenen ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanarak, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi altına alınan, Binbaşı Necmettin Tetik'i ziyaret etti.

BAKAN KAYA: EMİN ELLERDESİNİZ

Bakan Kaya, GATA'daki ziyaretinde, Binbaşı Tetik'e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Allah sizi evlatlarınıza bağışlamış. Ne güzel yürekli bir insansınız. O fotoğraftan çok etkilendim. Rabbim şifa versin inşallah. Emin ellerdesiniz." dedi.

Binbaşı Necmettin Tetik'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade eden Kaya, Tetik'e bir ihtiyacı olması durumunda, yerine getireceklerini bildirdi.

Binbaşı Tetik ise Bakan Kaya'ya ziyaretinden ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, daha sonra terörle mücadele operasyonlarında yaralanan ve GATA'da tedavi gören diğer bazı asker ve polislere de ziyarette bulundu.

Kaya, hastaneden ayrılırken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da bugüngerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetleyerek, şunları söyledi:

"Görüldüğü gibi terör örgütü sivil, asker, kadın, polis, çocuk ayırt etmiyor. Ama bilinmesi gerekir ki milletçe birlik, beraberlik içerisinde terör belasının üstesinden geleceğiz.

Mücadelemiz devam edecek. Gecesini gündüzüne katarak, milletimizin güvenliği için canını, malını korumak için mücadele veren güvenlik güçlerimizin, Vatandaşlarımızın canına kasteden terör örgütlerine mesajımız çok nettir.

Şu yurtta, bu kutsal vatan topraklarında tek bir terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecek. İstanbul'da şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.