SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Ramazanoğlu: 'Kimsenin endişesi olmasın'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı. ( Soner Kılınç - AA )

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Ramazanoğlu: 'Kimsenin endişesi olmasın'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Bu millet son 100 yılda 57 savaş gördü. Çok zor dönemlerde kenetlenmesini iyi bilir. Çok sorunu aştık, bu sorunu da aşacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" dedi.
 

 

Türkiye'nin terör belasından kurtulmaya kararlı olduğunu, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlara imza attığını dile getiren Ramazanoğlu, teröre karşı birlik içinde ve kararlı bir tutumla adım atıldığını ifade etti. Bakan Ramazanoğlu: "Güvenlik güçlerimiz bölgede müthiş işler yapıyor. Biz de sahada psikolojik restorasyon için çalışıyoruz. Bugün bölgede hiç bir vatandaşım aç açık değil. Herkesin barınacak bir evi, mekanı var, hepsini sarıp sarmaladık. Psikolojileri bozulanlara destek oluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak onların yanındayız, arkalarındayız.  Hepimizin gönlü de kulağı da orada." açıklamalarında bulundu. "Bir avuç terörist çapulcunun, bu millete zayiat verdirmesi mümkün değil. Kendi kazdıkları çukurlarda kendileri boğuluyorlar, çukur siyaseti ile kendileri o çukurda boğuyorlar. Bir de bazı sözde aydınlar terör örgütü adına sözcülük yapıyorlar, bu milletin evlatları orada şehit olurken bu aydınlar kalkıp terör örgütünü savunuyorlar. Hiç merak etmeyin birlik içinde bu sorunların üstesinden geleceğiz." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.