SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan Erdoğan 10 ilin belediye başkan adayını açıkladı

Başbakan Erdoğan Kahramanmaraş, Eskişehir, Kayseri, Konya, Ankara, Kırşehir, Amasya, Afyon, Gümüşhane ve Bartın başkan adaylarını partisini

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2013 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2013 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Erdoğan 10 ilin belediye başkan adayını açıkladı
Başbakan Erdoğan Kahramanmaraş, Eskişehir, Kayseri, Konya, Ankara, Kırşehir, Amasya, Afyon, Gümüşhane ve Bartın başkan adaylarını partisinin grup toplantısında açıkladı.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5 il ve 5 büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı. Başbakan Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, partisinin grup toplantısında 5 il ve 5 büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacaklarını belirtmiş ve hayırlı olması temennisinde bulunmuştu. Adayları belirlemek için geç saatlere kadar toplantılar yaptıklarını belirten Erdoğan şunları söyledi: “Hiçbir siyasi partinin bu kadar titiz çalıştığını sanmıyorum. Cuma genişletilmiş il başkanları toplantısında adaylarımızda bulunması gereken özellikleri yeniden açıklayacağız.”

HANGİ BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI?

Başbakan Erdoğan 5 il ve 5 büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ticaret Sanayi Odası Başkanı Harun Karacan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Belediye Başkanı Melih Gökçek olarak açıklandı.

İl belediye başkan adaylarında Kırşehir, Amasya ve Afyon’da mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterilirken; Gümüşhane ve Bartın’da yeni isimler aday olarak ilan edildi.  Kırşehir’de mevcut Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Amasya’da mevcut Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve Afyon’da mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yeniden başkanlık görevi için aday gösterilirken; Gümüşhane’de Ercan Çimen ve Bartın’da Dr. Seyfettin Kalay aday gösterildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.