SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan, yabancı medya temsilcileriyle buluştu

Başbakan Binali Yıldırım, aralarında ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Çin, Japonya ve Katar'ın yer aldığı ülkelerde yayın yapan ajans, televizyon ve gazete temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda buluştu. Vahdettin Köşkü'nün bahçesinde düzenlenen toplantıya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de katıldı. ( Hakan Göktepe - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan, yabancı medya temsilcileriyle buluştu
Başbakan Binali Yıldırım yabancı medya temsilcileriyle buluştu.




 

 

Başbakan Binali Yıldırım, aralarında ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Çin, Japonya ve Katar'ın yer aldığı ülkelerde yayın yapan ajans, televizyon ve gazete temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda buluştu.

Vahdettin Köşkü'nün bahçesinde düzenlenen toplantı, saat 10.15'te başladı. Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de katılıyor.

Toplantıda, AA İngilizce, AA Arapça, Associated Press, AFP, Reuters, DPA, Xinhua, Bloomberg, CNN International, ARD, Al Jazeera Arapça, France 24, TRT World, Al Araby, The Wall Street Journal, The New York Times, Asahi Shimbun, Süddeutsche Zeitung, Le Figaro, Daily Sabah, Hürriyet Daily News ve The Times'ın temsilcileri yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.