SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan yatırım turlarına çıkacak

Başbakan Davutoğlu, İngiltere’de uluslararası yatırımcılar ile bir araya gelecek, Davos’ta Dünya Ekonomik Forumu toplantısına katılacak. Davu

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan yatırım turlarına çıkacak
Başbakan Davutoğlu, İngiltere’de uluslararası yatırımcılar ile bir araya gelecek, Davos’ta Dünya Ekonomik Forumu toplantısına katılacak. Davutoğlu, uluslararası yatırımcılara Türkiye'de yatırım çağrısı yapacak.
 

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni yılın ilk ayını ekonomi ve dış politikaya ayırdı. Hükümet, Orta Vadeli Program'da yapacağı revizyonu TBMM'ye sunduktan sonra uluslararası ekonomi çevreleriyle temaslarını hızlandıracak. 17-19 Ocak'ta yatırım Bankası Merrill Lynch'in davetiyle Londra'ya gidecek olan Başbakan Davutoğlu, uluslararası yatırımcılara Türkiye'de yatırım çağrısı yapacak. Davutoğlu'nun Londra'dan sonraki durağı Dünya Ekonomik Forumu'nun yapılacağı İsviçre'nin Davos kasabası olacak. Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen siyaset ve iş dünyası temsilcileri, kanaat önderleri ile 20-23 Ocak'ta bir araya gelecek Davutoğlu, başta Suriye sorunu olmak üzere, uluslararası terörizmle mücadele, Rusya ile yaşanan uçak krizi gibi konularda muhataplarıyla temasta bulunacak. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın da katılması beklenen toplantılarda Davutoğlu'nun öncelikli bir diğer gündemi de Kıbrıs sorunu olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.