SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan Yıldırım: 'Kılıçdaroğlu'nun belli ki değişikliklerden haberi yok'

Başbakan Yıldırım, "Avrupa'daki milyonlarca memleket sevdalılarım bunun cevabını 16 Nisan'd

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Yıldırım: 'Kılıçdaroğlu'nun belli ki değişikliklerden haberi yok'


Başbakan Yıldırım, "Avrupa'daki milyonlarca memleket sevdalılarım bunun cevabını 16 Nisan'da öyle bir verecekler ki onlar da şaşıracaklar, onlar da ters köşe olacaklar." dedi.







AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği halk oylaması sürecinde partisince Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.
Türkiye için ve millet için reform yaptıklarını söyleyen Yıldırım, "Bu değişiklik devletin daha hızlı çalışmasını sağlayacak, demokrasiyi daha güçlendirecek, bürokrasi daha verimli, etkin çalışacak. Ekonomi daha hızlı büyüyecek, yatırımlar, üretimler, yeni fabrikalar, iş, aş alanları daha da çoğalacak. Terörle mücadele evelallah 16 Nisan'dan sonra çok daha güçlenecek ve terörün belini kıracağız inşallah." değerlendirmesinde bulundu.
"Kılıçdaroğlu'nun belli ki değişikliklerden haberi yok"

Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismini söylemesinin ardından bazı vatandaşların "Yuh" diye bağırması üzerine, "Değmez, boş verin, yuh yok, yuhalama yok, bizde yuhalama yok. Kılıçdaroğlu'nun, belli ki değişikliklerden haberi yok. Ne diyor? 'Efendim bu değişiklik olursa cumhurbaşkanıyla başbakan ayrı ayrı partilerden gelirse o zaman ne olacak? O zaman bunlar arasında kavga olmaz mı?' Şimdi doğru söylüyor, hakkını yemeyelim. İşte biz onun için bunu değiştiriyoruz ama onun haberi yok. O, yardımcısının dediği gibi anayasayı tersinden okuyor. Bunlar zaten hiç düzden okumayı bilmezler. Eller gider Mersin'e bunlar gider tersine." dedi.



'Avrupa'daki memleket sevdalılarım cevabını 16 Nisan'da verecek'

Başbakan Yıldırım, "Almanya açık açık kendi televizyon kanallarında 'hayır' propagandası  yapıyor. Almanya bizim bakanlarımıza izin vermezken, bizim oradaki çalışmalarımıza izin vermezken bölücülerin, FETÖ'cülerin her türlü faaliyetlerine sonuna kadar izin veriyor. Almanya'da 'hayır'a özgürlük var, 'evet'e özgürlük yok. Benim Almanya'daki, Avrupa'daki milyonlarca memleket sevdalılarım bunun cevabını 16 Nisan'da öyle bir verecekler ki onlar da şaşıracaklar, onlar da ters köşe olacaklar." dedi.AA



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.