SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan Yıldırım: Vatandaşlar meydanları boşaltmasın

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişimi ile ilgili gözaltıların devam ettiğini belirterek, vatandaşların meydanları boşaltm

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Yıldırım: Vatandaşlar meydanları boşaltmasın
Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişimi ile ilgili gözaltıların devam ettiğini belirterek, vatandaşların meydanları boşaltmamalarını istedi.
 

 

 

 

 

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişimi ile ilgili gözaltıların devam ettiğini belirterek, vatandaşların meydanları boşaltmamalarını istedi.Yıldırım, sosyal medya sitesi Twitter hesabından, "Vatandaşlarımızın meydanlara toplanmalarını istirham ediyorum" notu ile 38 saniyelik bir video paylaştı.


Video görüntüsünde vatandaşlara seslenen Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:"Gözaltılar devam ediyor. Vatandaşlarımızın olay tamamen sona erinceye kadar meydanları terk etmemeleri, hatta sabah ışıklarında kalkan tüm vatandaşlarımızın da Ankara ve İstanbul öncelikli olmak üzere meydanlara toplanmalarını özellikle istirham ediyorum. Çalışmalarımız planlanan şekilde devam ediyor. İnşallah bu canileri, bu terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getireceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.