SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan Yıldırım'dan Gaziantep talimatı

Başbakan Yıldırım, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ala ve Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan kapsaml

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 01:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 02:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Yıldırım'dan Gaziantep talimatı
Başbakan Yıldırım, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ala ve Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan kapsamlı bilgi aldı



 

Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'te gerçekleşen terör saldırısına ilişkin Bakan Ala ve Vali Yerlikaya'dan bilgi aldı. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve il milletvekillerinin Gaziantep'e gitmesi talimatını verdi.


GAZİANTEP VALİSİ: YARALILAR VAR

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde bir terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi.

Vali Yerlikaya, "Terör örgütleri tarafından Akdere Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda menfur bir saldırıda bulunulmuştur. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılmıştır. Sağlık personelleri göreve çağrılmıştır. Olayın detayları belli oldukça açıklama yapılacaktır" dedi.

AK PARTİ MİLLEKVEKİLİ ERDOĞAN: CANLI BOMBA OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

AK Parti Gaziantep Millekvekili Mehmet Erdoğan, "Yine bir terör saldırısıyla karşı karşıyayız. Maalesef hayatını kaybeden şehitlerimiz var, yaralılarımız var. İlçemiz merkez bir ilçe. Canlı bomba olduğu düşünülüyor. Netleşmesini bekleyeceğiz. Maalesef hayatını kaybedenler ve yaralılarımız var" dedi.

RTÜK'TEN GEÇİCİ YAYIN YASAĞI

RTÜK,Gaziantep'te gerçekleşen bu menfur saldırının ardından  geçici yayın yasağı getirdi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.