SON DAKİKA
Hava Durumu

Beyoğlu'nda terör saldırısı

İstanbul Beyoğlu'nda canlı bomba saldırısı meydana geldiği, olayda 4 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı bildirildi. &n

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Beyoğlu'nda terör saldırısı
İstanbul Beyoğlu'nda canlı bomba saldırısı meydana geldiği, olayda 4 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.
 

 

 

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde öğleden önce bir canlı bomba kendini patlatarak 3 vatandaşımızın ölümüne sebebiyet vermiştir, 21 vatandaş yaralı olarak hastanelere kaldırıldı. Bunlardan 3'ü ağırdı. Bunlardan biri de biraz önce hastanede vefat etmiştir" dedi.


Şahin, yaptığı açıklamada, saat 11.00 civarında İstiklal Caddesi üzerindeki Beyoğlu Kaymakamlığı binasının önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini söyledi.


Olay yeri inceleniyor


İstanbul Valisi Şahin, saldırıya ilişkin detaylı açıklamanın incelemelerin ardından yapılacağını aktardı.


Bu arada, yaralılar Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Alman Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.


Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi devam ediyor. Çalışmalara bir helikopter de destek veriyor.


"Sosyal medyada yayılan konular tamamen asılsızdır"


Vali Şahin, sosyal medyada yayılan haberlere ilişkin, "Sosyal medyada hızla yayılan bir konu var, Nişantaşı'nda, Bayrampaşa'da vesaire İstanbul'un değişik yerlerinde bombaların patladığı şeklinde, bunlar tamamen asılsızdır" ifadelerini kullandı.


 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.