SON DAKİKA
Hava Durumu

Binali Yıldırım'dan ilk mesaj

AK Parti Genel Başkan adayı Yıldırım: "Şunu herkes bilmelidir, AK Parti bir dava partisidir. AK Parti milletin geleceğini inşa etme partisidir.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Binali Yıldırım'dan ilk mesaj
AK Parti Genel Başkan adayı Yıldırım: "Şunu herkes bilmelidir, AK Parti bir dava partisidir. AK Parti milletin geleceğini inşa etme partisidir. AK Parti geçmişini koruyarak geleceğe yürüyen partidir. Dolayısıyla kurucu başkanımız, liderimiz başta olmak üzere partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışarak büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

 


AK Parti Genel Başkan adayı Yıldırım: "Parti kongreleri birer demokrasi bayramıdır ancak AK Parti kongrelerini diğer partilerden ayıran bir özellik vardır, o da AK Parti kongreleri ayrışma nedeni değil, kardeşliğin, bağların, birlikteliğin daha da kuvvetlendirilme vesilesidir. Bu kongremizin de çok daha fazla birbirimize kenetlenerek kutlu yürüyüşe devam yolunda bir kararlılık ortaya koyacağına yürekten inanıyorum."

AK Parti Genel Başkan adayı Binali Yıldırım: "Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.