SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozdağ: Oyları bölmeyelim

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Oyları bölmeyelim, böldürülmesine de izin vermeyelim. G

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bozdağ: Oyları bölmeyelim

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Oyları bölmeyelim, böldürülmesine de izin vermeyelim. Güçlü Meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye diyoruz." dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Oyları bölmeyelim, böldürülmesine de izin vermeyelim. Güçlü Meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye diyoruz." dedi.


Bozdağ, seçim çalışmalarını sürdürdüğü memleketi Yozgat'ın Çekerek ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği Bozdağ, vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti.


AK Parti iktidarının yaptığı çalışmaları ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan Bozdağ, 24 Haziran seçimlerinde hemşehrilerinden destek istedi. Bozdağ, Türkiye'nin son 16 yıl içerisinde yakaladığı siyasi istikrarla, güçlü iktidar ve güven ortamı sayesinde her alanda, çok büyük değişimler yaşadığını vurgulayarak, "Türkiye ile aynı değişim ve gelişimi Yozgat da Çekerek de yaşamaktadır. İnşallah 2019'un başlarında ilimizde Yüksek Hızlı Tren test sürüşlerine başlayacak. Yozgat havaalanımızın temelini attık ve Yozgat halkı 2020, en geç 2021'de hava yolu ile yolculuk yapabilecek. Yaparsa yine AK Parti yapar diyoruz." ifadelerini kullandı.


24 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye için son derece önemli olduğunu vurgulayan Bozdağ, "Oyları bölmeyelim, böldürülmesine de izin vermeyelim. Güçlü Meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye diyoruz. Çünkü, güçlü Türkiye olması için güçlü hükümet ve güçlü Meclis şarttır." dedi.


Bozdağ'ın esnaf ziyaretine, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt ve parti yöneticileri eşlik etti. (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.