SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozdağ'dan 'Demirtaş' açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Antalya'da yaptığı açıklamada HDP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş'ın Moskova ziyareti hakkında açıklama yapt

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2015 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2015 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bozdağ'dan 'Demirtaş' açıklaması
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Antalya'da yaptığı açıklamada HDP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş'ın Moskova ziyareti hakkında açıklama yaptı.
 

 

HDP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş'ın Rusya ziyaretini değerlendiren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Gitti orada Lavrov'a bağlığını ilan etti. Türkiye'ye zarar vermek için bağlığını gösterdi, esas duruşunu yaptı geldi" dedi. AK Parti Antalya İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Düşünün bir ülke ile diğeri arasında bir sorun var. Muhalefetin genel başkanı gidip Rusya'ya siz haklısınız diyor. Türkiye'de siyaset yapan bir partinin iş midir? Gitti orada Lavrov'a bağlığını ilan etti. Türkiye'ye zarar vermek için bağlığını gösterdi, esas duruşunu yaptı geldi. Paralel yapı da aynısını yapıyor. Allah'ın izniyle onları Türkiye'ye zararı olamaz. CHP'nin bir milletvekili var onun ismini burada söylemeyeceğim. Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse ben İran'ın yanında yer alırım diyebiliyor. Bunu söyleyen insan o ülkenin meclisinde görev yapma hakkına sahip midir? Sen bunu nasıl yaparsın diye hesap sorması gerekmez mi? Ama genel başkanı ne diyor 'ben yedirmem' diyor. Kimsenin yemeye niyeti yok. Bunun adı ihanet ve hainliktir. Başka bir tabirle bunun karşılığı yok" ifadelerini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.